Ok ..

 • Skrevet 30.12.2011 klokken 22:14 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Greit. Jeg har bestemt meg. Jeg skal IKKE slutte å blogge ! Jeg skal virkelig skjerpe meg, og kommentere tilbake til alle som kommenterer. Jeg skal prøve å blogge to innlegg hver dag. Minst ett .. På Onsdager blir det litt for lit etid for to innlegg .. For jeg er på skole til ti over 2 og, da rekker jeg så hvidt å komme hjem å spise og skifte og løpe for å rekke bussen til håndballtreningen, så rett etter den treningen så tar jeg buss til cheerleading. Jeg har ikke kjengs til å rekke hjem imellom håndball og cheerleading.Sorry for webbilde, men jeg har ennå ikke funnet kameraet -.- Jeg skal lete etter det nå rett etter at jeg har tøyet  <3

Hva skal jeg gjøre ?

 • Skrevet 29.12.2011 klokken 17:39 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Jeg vet jeg ikke har blogget på en god stund nå, og at sikkert ingen leser den lenger, men uansett .. Jeg lurer på om jeg skal slutte å blogge eller ikke. Jeg har jo et liv jeg også. Jeg er med venner, gjøre lekser, skole, cheerleading, håndball og familie. Det er litt vanskelig å få blogge innimellom, men hvis noen vil at jeg skal fortsette å blogge, så bare si ifra ;)  Vet jeg har vært litt slapp og ikke har tatt noen bilder og sånt, men jeg har ikke orket. Akkurat nå vet jeg ikke hvor kameraet er, så ... Web bilder da -.-Skal jeg slutte å blogge ?

Snart jul ?

 • Skrevet 19.12.2011 klokken 14:19 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Det er jo snart jul, og jeg er så flink at jeg har handlet 2 hele julegaver. Skal handle flere gaver, har bare ikke hatt tid til nå. Mangler gave til mamma, pappa, søsteren min, og noen venner. Gidder ikke kjøpe til alle vennene mine i år siden jeg har så dårlig tid. Vet ikke om jeg skal i byen eller på Moa idag, fordi jeg er vedlig sliten etter helga og skolen idag + jeg vet ikke om det er håndballtrening idag. 

Bildene er ikke fra idag !!


Prikk på speilet <3


Monolit <3 Beste sjokoladen !

 

 

 

 

Foto : Splash

 • Skrevet 17.12.2011 klokken 15:49 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Prøver å få noen til å bli med til Moa nå. Har ikke kjøpt en enseste gave !! Så jeg blogger ksnskje når jeg kommer hjem. 
Mat med Mariam &lt;3

 • Skrevet 16.12.2011 klokken 15:18 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Dette innlegget er fra igår. Glemte litt av bloggen igår ahaha ^^

Nå er Mariam oppe med meg og vi spiser skive :D Vi drikker Biola <3 Mariam er heelt gal etter biola, haha. Hun ranet oss i dag ;D Ikkenoe spesielt som skal skje eller skje i dag. Bare en chilledag. Bra det også. Skulle egentlig ta masse bilder, men det ble ikke så mye som jeg trodde. 


Mariam <3
Maten ! Mariam sine skiver var bare bombet med nugatti. Og nå er vi tom :)


Mariam sovnet søta ! 

Sorry for ingen bilder av meg men kameraet ville ikke fokusere på meg, men på veggen bak meg :( 
Jeg fikk litt lyst på ny header. Ble litt lei av den jeg har nå. Skal lage et innlegg med bilder sånn at kanskje noen av dere er så snille å lager header ! Det hadde vært utrolig snilt. Og bare for å plusse litt ekstra på med snillhet av dere, kunne kanskje noen ha fikset designet mitt. Det er litt rotete nå :) 

 

 

diggejea - Foto & Mote

Vondt i armen -.-

 • Skrevet 14.12.2011 klokken 18:49 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Har så sykt vondt i albuen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg ..  Jeg gikk ned kjeller trappen igår, i mørket av en eller annen grunn, og helt nedetst i trappen dryler jeg albuen i det derre rekkverket ( der man håder hånda si når man går ned en trapp ) .. Aner ikke hva jeg skal gjøre nå, så jeg stikker å ser på TV <3 Den hvite sokken er min fot. Den andre er Mariam sin. Mariam har fin fot ! Jeg har bare stygg innskrompet :D

Syk :( Igjen ..

 • Skrevet 13.12.2011 klokken 15:03 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei.. Ja, da var jeg syk igjen da .. Har feber, og hoster sånn at jeg får pusteproblemer, er jo helt gale vet du ... Nå ligger jeg bare i sofaen og ser på gamle episoder av Frustrerte Fruer. Sorry for vedlig lite blogging og sånt, men jeg har ikke hatt krefter til det. Hadde besøk i helgen når jeg ble syk også ! :( Stakkars Hannah .. Jeg bare lå syk i sengen, mens hun satt på dataen sin .. Ikke bokstavelig talt da ..Haha så fin jeg var <3<3<3

Fant igjen den store lommebokrn min !! Moahahahaha !! Jeg er rik jeg nå :D

diggejea - Foto, Mote og og ALT annet :) -

Ny header :)

 • Skrevet 03.12.2011 klokken 19:37 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Som dere sikekrt har fått med dere har jeg fått ny header. Var veldig fornøyd med den, men jeg vet ikke om jeg vil ha bloggnavnet mitt der (det som er der nå) eller navnet mitt. Hadde tenkt å lage video, men finner ikke kameraet jeg filmer med. Egentlig skulle jeg vært med søsteren min nå, så jeg stikker dit straks. Siden der ikke er internett, skal jeg tøye, spille, se film og spise godteri. Store planer her vettu !


Litt fjortis ?

Får lage video en annen gang. Men da snakkes vi da ! 

Skal jeg ha bloggnavnet eller navnet mitt i headeren ?

Pause ?

 • Skrevet 01.12.2011 klokken 20:56 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg har ikke blogget fordi, jeg har rett og slett ikke hatt tid. Så jeg vurderer en pause. I morgen har vi matteprøve nesten hele dagen, så jeg har pugget, og sånt. Skal tøye og pugge samtidig nå ;D Har blitt flyer i cheerleading så må tøye hver dag masse ! 


Støgga ^^

 

Skal jeg ta en bloggpause ?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits