Snart 2011 ...

 • Skrevet 31.12.2010 klokken 16:45 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei. Jeg gru gleder meg faktisk til i dag. Jeg vil lizm ikke glemme alt som har skjedd i 2010 ... Jeg gikk på vannet, og jeg gjorde mye crazy, og tulla, og kan ikke forklare absolutt alt. Men til alle dere der, Godt nytt år ! Vet ikke helt om jeg kommer til å glemme alt heller da. Kommer sikkert til å huske kjempemye. Men det kommer sikkert til å skje mye oxo ... Og da blir det mer å huske. 
Mmmmmm ... Jule mat ! Lukter helt fra kjøkkenet. Nam nam ! Blir deilig å spise nam mat senere ;) Det blir ikke fyrverkeri her med oss i år -.- Men det er fordi at det blir storm ... Er jo det allerede så gruer meg til å gå ut. Skal sef ha smell og knitring og stjerneskudd men ikke som batteri eller sånn skikkelig BOM på himmelen. Det kommer jo sikkert bare til å blåse bort i skogen å ta fyr ... Det vil jeg ikke skal skje. Er litt trøtt av en eller annen grunn. Vet ikke hvorfor. Jo, det vet jeg. Fordi mamma vekte meg tidlig i dag ... Vi skulle ut å hente mormor i Tenfjorden, og ut på graver.


Fra øverste til nederste : Teit, teitere og teitest !

XOXO
diggejea

Kino i dag !!!

 • Skrevet 30.12.2010 klokken 14:31 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei ! Skal på kino i dag med Oda og lillesøstra mi og store søstera mi :D Vi skal se Verre Enn Verst - Little Focers. Gleder meg syykt ! Vi skal på sikkert den dårligste kinosalen i Ålesund. Moa er så mye bedre. Nå har ikke jeg vært på Løvenvold på lenge fordi de gangene jeg har vært der har jeg fått ett ødelagt sete eller ett som ikke er der engang ! Ok ... Det skjedde en gang ... Men jeg vil ikke at det skal skje igjen. Satt å spilte kjempeskumle spill på y8.com i går. Grøsser ennå.


Det er den filmen vi skal se. Sett reklamen på TV og jeg tenkte, jeg må bare se den ! Skal se HP7 om ikke så lenge oxo :) Skal se den på Lørdag. Gleder meg der oxo. Har alle filmene og en av bøkene. Liker filmene best. Tror jeg. Har bare lest en bok da. Og den er litt gammel. Det er nr 2 jeg har lest. Blogger sikkert om filmen senere.XOXO
diggejea

Chistmas presents <3

 • Skrevet 28.12.2010 klokken 15:41 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei ! Nå skal jeg ha det innlegget når jeg tar bilder av det jeg har fått i jul :)
1. T - skjorte fra WOW. 2. Nisselue som blinker fra ukjent. 3. Bukse fra Cubus tror ej. 4. Bukse fra WOW. 5. Overdel/BH fra WOW. 6.  Truse/Boxer fra WOW. 7. Smarties fra ukjent.
Likte T - skjorta.1. T - skjorte fra WOW. 2. Caridgan fra Cubus eller H&M. 3. Toalettveske fra www.scandinavianlife.no 4. Silly Bandz fra ukjent. 5. Diadem/ Hårpynt fra Glitter. 6. Prfyme Sweet Rose fra ukjent- 7. Hårstrikk fra ukjent. 8. Toy Story 3 fra ukjent.


Parfymen lukter drit godt.Øredobber fra Kappahl.Smykke fra Glitter.1. Sjal fra ukjent. 2. Kjole fra Bik Bok. 3. Smykke fra ukjent. 4. Smykke fra ukjent. 5. Best Friends armbånd fra Glitter, tror jeg. 6. Sko fra DinSko. 7. Polerojakke fra Cubus. 8. Pannebånd laget selv. Ikke av meg men noen andre. 9. Kjole fra Bik Bok.

1. og 2. Pysjamas fra www.scandinavianlife.no 3. Smykke fra Aseco. 4. Øredobber fra Aseco. 5. Mascara fra H&M. 6. MakeUp sett fra NARS. 7. Lip Balm Grape fra ukjent. 8. Farge og glitterspray fra Next frisør. 9. Kost fra  ukjent. 10. Børste fra Next frisør. 11. Øyenskyggeapplikator fra H&M.
Det var det meste av det jeg fikk i jul. Det er noen ting jeg har kastet i vask. Så de kunne jeg ikke ta bilde av. De jeg vet om JEG kastet i vask er ei morgenkåpe der det står navnet mitt på og en håndduk der det står navnet mitt på. Hvis jeg har mer så har mamma kastet det til vask eller noe.


XOXO
diggejea

God morgen !

 • Skrevet 28.12.2010 klokken 11:20 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei ! God morgen alle mine søte lesere <3 Jeg sto opp for ca 10 min siden fordi jeg fikk ei mld på mobben. Og på den mld sto det at vannet var stengt i dette området der jeg bor frem til i ettermiddag. Men det bryr ikke jeg meg om ... Å bli vekt av ei dum mld som jeg ikke bryr meg om engang ... Not good ... 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre på akkurat nå ... Buuuu ! Miriam skal snart ha datan. Hun skal vel gi et forsøk på å blogge. :) Kan ikke si at jeg er slem mot lillesøstra mi vel.  Jeg søskte på topplista over Ålesund og jeg var på en 74 plass. I like =) Var ikke der i går.
Gammelt bilde fra i fjor. Tror det var på nyttårsaften.


Det gikk litt dårlig med ditta om å få vite litt mer om dokke .... Dokke trenge ikke svare på alle spørsmåla vis dokke ikke vil assa :)


Jeg har laget min egen gruppe på facebook :) Skjekk det ut her.
XOXO
diggejea

Hva vet jeg om dere ????

 • Skrevet 27.12.2010 klokken 19:46 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei. Nå kjeder jeg meg sykt igjen. Har såtte på facebook ei lita stund å spilt spill men det ble bare gørr !
Men så tenkte jeg bare ... Hva vet jeg om dere ??? Ingenting ! Så jeg har litt lyst til å vite litt om deg =) Hva heter du?
Hvor i Norge bor du?
Hvor gammel er du?

Er du fast leser her, eller bare innom?
Har du facebook ?
Hva er favoritt programmet deres ?
Det var et bilde fra da jeg var liten ^^) Syns bildet var litt søtt :)
XOXO
diggejeaOutfit

 • Skrevet 27.12.2010 klokken 14:41 i Outfit
 • Av NAVNET DITT
Hei igjen ... Nå kjeder jeg meg veldig. Skikkelig mye oxo ! Så nå bestemte jeg meg får å ha en liten outfit =)
Jeg fant en nydelig ring oppe på rommet mitt når jeg ryddet det ^^) Så hvidt ...På T- skjorta står det : Young, crazy, rich & flashy                        :PLeggisene er egentlig armvarmere men jeg bruker de som leggiser ^^)10hi :P Mamma har vasket klær :)Å, jeg er så stygg på enkelte bilder ! 


Vet ikke om jeg følgte helt med ...Prøvde på å få et fint bilde ... Men vet ikke om det ble så vellykket ...
Det ser ut som om jeg har en klump bak på hodet mitt men det har jeg ikke ! Det er sånn pynteting på veggen bak meg ^^)Liker ikke leppene mine ...       -.-
T-skjorte, armvarmere/leggiser, tights fra ukjent ... Fikk det i julegave ^^) Glad i dokke onkel og tante som kjøpte meg dette <3 Q - Likte du outfitet ?

Q - Var bildene bra ?


XOXO
diggejea


Jula var kjempe bra !

 • Skrevet 27.12.2010 klokken 13:28 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei =) Har hatt det kjempe kjekt i jula. Vi reiste inn på graver først oxo dro  vi inn til mormor i Tenfjorden. Det tok veldig lang tid før alle var kommet men de kom jo ;) Fikk masse kjempe fint i julegave. Det var fra sminke til morgenkåpe, og det var veldig mye i mellom så jeg ikke gidder å nevne men jeg skal ha et innlegg der jeg tar bilder av det jeg har fått. Jula i år var bare helt utrolig ! 

Jeg har blitt ukens leser hos Katrine ! Det er jo helt utrolig ! Jeg ble kjempe glad. Jeg har seriøst sjokk ennå :O Tror jeg :P Men det var veldig gøy da ^^) 
Men vi bloggest ;)


Bilde fra sommeren. Fjeset mitt ble litt faila :P

XOXO
diggejea

På Moa i går =)

 • Skrevet 23.12.2010 klokken 12:02 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei hei =) Jeg var på Moa i går og kom ikke hjem før halv ti så da gadd jeg ikke blogge ... Eller det vil si at på min bruker så virker ikke internettet, og mamma gadd ikke skrive inn passordet ... Men tilbake til dagen i går.
Først så ble jeg og Hannah kjeftet på fordi vi sto på rulletrappa. Eller vi satt oppå båndet da, og hun ropte Ditta ekkje lov ! Og vi spratt ned og begynte å springe ned rulletrappa. Oxo spiste jeg og Hannah hundemat :S PS ! Ikke prøv å spis hundemat ... Oxo ropte Hannah kuk over hele Moa. Oxo husker jeg ikkje mer .... Jo ! Jeg skadet ryggen til Hannah på en hest ;)
Vi satt på en sånn gyngehest oxo bare datt vi ned over og da fikk Hannah ei sånn stang i ryggen, og vi ramla av heile driten og det var sakelig gøy =) Kjøpe de siste julegavene der oxo. Mangler bare en person og det er kjære Roksana <3 Så jeg skal ned i byen i dag å kjøpe julegave til henne =) 

Dette er hunden til broren min Mira ^^) Hun er bare den skjønneste !Hun er egentlig veldig fotogen men hun luktet katt og da skulle hun være overalt :P


Hun likte føttene til storesøstra mi Renathe :P


^^)


Jeg prøvde å klappe henne litt for å få oppmerksomheten hennes ;)


Hun er bare søtest !Det der var for ei stund sida da men ... Har ikke kledd på meg ennå, så jeg sitter bare i morgenkåpa så det blir ikke bilder av meg^^)


XOXO
diggejea

Juleferie !!!

 • Skrevet 21.12.2010 klokken 20:29 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Heii =) Nå er det juleferie ! Det er så syykt digg ! Just Looove it ;) HAr egentlig ikke lov til å være på data men mamma og pappa er på handletur og Miriam ble med de =) Så nå er jeg alene ... En liten stund =( Men jeg blogger mer i morra loveer <3
Har akkurat dursjet ...


Haaade <3Q - Ekkje det bare love it med juleferie ?

XOXO
diggejea

Skifte blogg ?

 • Skrevet 20.12.2010 klokken 16:51 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei =) Nå skal ikke jeg skifte blogg da men alle andre skal ... Nesten alle jeg kjenner på skolen min som har blogg skal skifte, fordi de fant på et bedre navn til bloggen ... Jeg rablet jo noe bare ned så ble det diggejea, og jeg har ikke alltid likt det navnet fordi tusenvis av folk begynte å spørre hvorfor heter du diggejea på bloggen din ? Også videre ... Men hvorfor skifte bare fordi dere har litt bedre navn ? Jeg mener ha det navnet dere har ! For det første så er det vanskelig å finne den nye bloggen din eller så har du funnet opp et helt absurd navn eller så gidder jeg ikke lese den lenger fordi dere skal bytte på så mye ... Jeg liker ikke at folk skal drive å skifte blogg hele tida ... Det blir så slitsomt ...

I dag va skoledagen helt grei ... Netsen ingenting gjorde vi ;) Men jeg ble jo kastet ut av klasserommet fordi jeg ikke gjorde noen ting ! Eller det var mat da ... Også ledde jeg litt oxo klikker den læreren jeg hadde da ( Kirsten ) bare totalt ! Jeg fniste litt så kommer hun som om jeg hadde brent ned hele skolen med vilje og sier at jeg skal komme meg ut av klasserommet ... KOKO ? Ja ! Skjønte ingenting jeg så jeg spurte da Hva har jeg gjort ? Og hun klikker og roper UT !!! Og hun tar meg på begge skuldrene og drar meg ut på gangen og jeg får ikke spist noe ... Så nå skal jeg lage mat til meg selv =)10hi ! :P


Uuuuhm ...


Q - Synes du Kirsten er KOKO ?
Q - Skjønner du hvorfor jeg ble kastet ut av klasserommet ?XOXO
diggejea
Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits