Ingenting å gjøre ..

 • Skrevet 26.11.2011 klokken 21:15 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Har ingenting å gjøre .. Om Berit ikke hadde vært her nå, hadde jeg vært ute med folk. Berit ødlegger helga ! Jeg har spillet DS i hele dag, har ikke giddet å gjort noen ting. Jeg tror hun har reist, men ingen er å få tak i .. Så da blir det ikke ut i dag. Håper jeg kan gå ut å være sosial i morgen. Hvis ikke, får jeg finne på noe annet.


Redigert i Photoscape. 

Har akkurat sett Harry Potter og Dødstalismanene Del 2, og den var sykt bra !

Syk ..

 • Skrevet 24.11.2011 klokken 15:31 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg har ikke blogget fordi jeg har vært syk og ikke hatt krefter itl det. I går hadde jeg høy feber, vet ikke hvor høy, men den var høy og hodepine. I dag hadde jeg veldig mye mindre feber, men jeg får hodepine hvis jeg går for langt. Jeg tror jeg skal på skolen i morgen, vi får se utover dagen. Det er ikke stort mer å si enn det jeg har sagt nå så snakkes i morgen !


feilfokus -.-

Takk for alle stemmene forresten !

Stem !

Hei. På fredag skal jeg på sånn disco skolen har arrangert og jeg trenger hjelp med hva jeg skal ha på meg !
Det hadde vært utrolig hyggelig om du la igjen en stemme !

 

1.

 

2. 

 

3. 

Stem !

Jeg skal bruke denne jakken til antrekket dere velger :


 

Det ble skikkelig masse bilder dette innlegget, men det er da bedre enn ingen. Det skjedde ingenting i dag, og det skal ikke skje noe stort heller. Skal på trening next, og thats it ! 
Jeg vet ikke helt hva dere synes, men jeg synes hvertfall at jeg har skjerpet meg veldig med å blogge !  Skal fortsette å blogge hver dag, og ha mange fler videoer. Men nå skal jeg gjøre meg klar til trening før jeg springer av gårde ned til busstoppet. Hade braaa !


Støgga <3 

Foto : Hands on the wall

 • Skrevet 20.11.2011 klokken 16:15 i Bilder
 • Av NAVNET DITT

Hei. Kommer til å blogge mer senere i dag eller i morgen !

 

What to do ?

 • Skrevet 19.11.2011 klokken 21:30 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Har kommet, hjem fra en hektisk dag. Først, så spilte jeg kamp ( skåret (?) !!!), og deretter stått i kiosk. Har vondt i bena etter i dag. Klarer scorpion ! Jeg kan gjøre det uten å varme opp, selv om jeg absolutt burde det, men det er skikkelig deilig å føle at man kan det liksom ! Frustrerende å ikke komme seg ned i spagaten og ! Kroppen min vil ikke ta ned i bakken -.- Blir ikke bilder fra i dag. Er så lat at jeg ikke gidder å ta noen bilder <3 


Støgga selv <3

Snakkes !

Videoblogg !

 • Skrevet 18.11.2011 klokken 21:26 i Videoblogger
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå kommer videoen jeg lovet.

 

Det ble liten ramme :( + jeg hadde drit stygg stemme i videoen. Jeg er forkjølet ! Det er derfor jeg høres helt mongo ut.

Skal lage ny video når jeg kommer hjem !

 • Skrevet 18.11.2011 klokken 15:43 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei ! Dette blir bare et full fart innlegg, for om fem minutter må jeg være på jobb ! Så, jeg lager video når jeg kommer hjem. Skal være på jobb til ca. halv seks eller seks. Men da snakkes vi senere da.

Fotograf : Mariam ! Kjempeflink !

Skjerpings på det høyeste !

 • Skrevet 14.11.2011 klokken 16:27 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei ! Nå er det syykt lenge siden jeg har blogget, så nå skal jeg absolutt prøve å blogge hver eneste dag ! Neste jeg skal gjøre nå er å gjøre meg klar til trening. Så snakkes i morgen !


Pizza !

 • Skrevet 01.11.2011 klokken 20:51 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Sorry for at jeg har vært en utrolig dårlig blogger. Og snakk om solen også ! Jeg holdt på å svare på spørsmålsrunden, men så klikker kamraet og skrur seg av, så dere er nødt å vendte litte grann. Her er en liten advarsel : Ikke få streng ! Åååå.. Det gjør så vondt. Jeg har hatt streng lenge,  men jeg strammet i dag + jeg tok på sånn "snurredingseboms" som er sykt irriterende og vond... Jeg klarer ikke spise loff engang ... Så jeg tror det blir litt mye yoghurt de neste dagene. Bare som det er sagt, jeg spsite ikke pizzaen i dag. 
Nam ! Mozzarella pizza <3 For se om jeg gidder å blogge i morgen ! 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits