Pakker

  • Skrevet 23.10.2011 klokken 21:09 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Nå holder jeg på å pakke til leirskolen ! Så fra og med i morgen kommer jeg ikke til å blogge helt til fredag. Tror ikke jeg kan blogge på fredag engang ..  Er nesten ferdig å pakke, men hele tiden tror jeg at jeg har glemt noe, men jeg har jo strøket av alt som er på lista untatt innesko og regnklær. Jeg har ingen av delene. Alle regnklærne er for små og jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har innesko. 
Har allerede pakket kameraet så jeg gidder ikke pakke det opp igjen.
Akkurat nå ser jeg på verdens skumleste film, det er ikke den værste jeg har sett, men jeg tørr ikke følge med heller. Den heter Grave Encounters. Anbefaler dere å se den !

 

Skummel !

Minner fortsatt om spørsmåls runden om meg ! ( Innlegget under ). Svarer når jeg kommer hjem :) 

Spørsmålsrunde om meg !

  • Skrevet 21.10.2011 klokken 20:10 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Nå er det spørsmålsrunde, men denne gangen er det en liten vri. Nå er jeg sykt lei av  spørsmål som "brus eller vann?" eller "pizza eller taco ?". Nå er det bare om meg. For eks. " Hvordan er du blandt vennene dine ?" og sånne ting. Håper dere fortsatt skriver kjempe mange spørsmål, for denne gangen blir det svaring på video ! 

Send inn masse spørsmål ! :DEr ikke hjemme nå, er med Oda <3<3 Roksana er også her og vi ser på Idol :D Men tilbake til det jeg skulle si .. Jeg er ikke hjemme nå, så derfor blir det ikke noen nye bilder. 

Outfit 11.10.11

  • Skrevet 11.10.2011 klokken 14:57 i Outfit
  • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg blogger mer senere i dag. Jeg overnattet med Mariam pusen min i går :D ! Hun er bare den beste. Vi sov på gulvet da, men det var faktisk ganske behagelig. På madrass da selfølgelig. Det ble kanskje litt for sent, men vi kom jo oss på skolen da. 


Stygga -.-Det ble litt fail det bildet der.


Å, så jeg elsker den buksa der !


Bluse : Bik Bok 299,-
Bukse : ååh ! Husker ikke ;/
Tube-BH : Bik Bok 129,- 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits