Hva skal jeg skrive ?

  • Skrevet 30.09.2011 klokken 16:37 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg har i grunn masse å skrive om, men jeg visste liksom ikke hva overskriften skulle være. Men nå skal jeg på kamp, så jeg har sånn serr ikke tid til å skrive. Jeg er nødt til å skynde meg litt så tudelduuu <3

Cheerleading laget :D <3

Noen sommerbilder &lt;3

  • Skrevet 23.09.2011 klokken 17:07 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg våknet til bare dritvær i dag. Så når jeg kom hjem fra skolen i dag så jeg på sommer bildene. Det var så mye sol der ! Og her .. Er det bare regn og skyer -.-          Alle disse bildene er kun av meg og søsteren min :)

Dette er søsteren min Miriam :)


Haha .. Jeg ser så damn alvorlig ut ;P

Litt skjevt bilde ... Miriam som tok bilde så da er det hennes feil :)


Var ikke klar ! Det var noen bilder fra i sommer. Alle bildene er fra da vi var i Stryn. 

Nå skal jeg snart reise til Valldalen, så jeg får mest sannsynlig ikke blogget.  Men jeg skal begynne å blogge på Mandag igjen ;)) 

Hurtigruta ..

  • Skrevet 16.09.2011 klokken 22:05 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Som dere sikkert har fått med dere så har det vært en ulykke med Hurtigruta "Nordlys". Den begynte å brenne rett utenfor Ålesund. Den ble slept til kai. To stykker ble funnet døde i båten. Mange er skadet. Nå har den begynt å lekke inn vann... Skipet var over veltegraden eller noe sånt i morges. "Veltegraden" er 20 grader. I morges var den 21,7 grader. Men nå har de virkelig begynt å jobbe igjen. Nå er det 18 eller 17 grader, og de holder på å redde hurtigruta. Jeg har selv ikke vært nede å sett på hvordan båten er, men jeg og to veninner skal. Kanksje vi får tid imorgen siden vi ikke fikk tid idag. Så siden jeg ikke har vært nede å sett, har jeg heller ikke tatt bilder av båten, så jeg tar bare noen. 

Dette var da det ikke var så gale. 

På dette bildet er båten på 20 grader. Det er jo ganske gale . Jeg hadde liksom ikke trodd at dette skulle skje liksom ..

Det ser skikkelig gale ut på dette bildet ! 

Dette bildet er fra idag. De holder jop faktisk pøå å lykkes med å redde Hurtigruta ! 

Det blir nok ordentlig blogging imorgen. 

Jeg har fått tilbake bloggen !!!!

  • Skrevet 15.09.2011 klokken 12:52 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Nå har jeg vært på tannlegen og strammet strengen, så derfor er jeg ikke på skolen.. Men jeg har fått tilbake bloggen ! Det tok seg tid, men jeg fikk den tilbake.. Så grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi at jeg har vært hacket. Men nå er jeg fullt tilbake ! Jeg hadde så dårlig håp om å få tilbake bloggen så jeg holdt faktisk på å lage meg en ny ..  Men det gjorde jeg ikke fordi jeg hadde ikke noen e-post å ha den på. Stygt bilde, men jeg bare tok et raskt et. Men nå skal jeg se Hangover 2, så hade braaa !

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits