Litt natt blogging :)

 • Skrevet 28.07.2011 klokken 02:09 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg sitter oppe med Hannah :) Jeg har ikke følt med så mye, for det er så sick trist at jeg begynner nesten å gråte selv, men det er det med Utøya. Det med Oslo er også veldig trist men, det er ikke såå sjokkernde som det på utøya liksom. Jeg har bare sett litt på nyhetene og sånt. Men, som sagt sitter jeg oppe med Hannah. Tror vi kommer til å være oppe ganske lenge. Jeg vet at jeg ikke har vært så flink å blogge, men det er fordi jeg ikke springer hele veien opp til Hannah hele tiden. Jeg mener, hvor dumt ville ikke det vært ? Å springe opp til bestevenninnen din for å ha internett ... Huff ... Glad jeg er littt mer sosial :D Jeg vet jeg burde ha nye bilder, men tydeligvis så er det lenge til vi skal hjem igjem ! :( Men de bildene SKAL ut på bloggen. Jeg bare vet ikke når ;DFinner ikke igjen det skjerfet der ! :( Savner det så dypt ...

Kondolerer også til alle som er drept på Utøya <3

Vi blogges vel imorgen tror jeg. Spørs når jeg våkner :) 

Valldalen &lt;3

 • Skrevet 25.07.2011 klokken 23:30 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Som sagt så er jeg i Valldalen. Men nå er Marth ekommet :D Jeg er såå glad <3 Hannah skulle overnatte i telt i natt, og det gjorde hun ;D Sånn delvis... Teltet mitt er ikke vanntett, så begynte det å regne og da sprang vi inn i camping vogna ! Vi kunne sovet der, for mamma kom og tok over en presenning ( skrivefeil ?) men vi hadde allerede sprunget ;P 
Håper dere koser dere, for det gjør ihvertfall jeg ! :D <3 Men en ting mangle .. :'( ERICA ! Ta å dra deg inn i Valldalen :)

Snakkes ;D:)

Skulle så gjerne ...

 • Skrevet 22.07.2011 klokken 15:03 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg skulle så gjerne lagt inn nye bilder ! Men jeg kan ikke det før jeg kommer hjem. Vi skal forresten noen snarturer hjem igjen ;D Så da kan jeg sikkert blogge :D Så da laster jeg ned bildene å lager verdens største bilde innlegg ;D Men vi snakkes :)

Dette er hunden til broren min. Hun heter Mira, og hun er bare verdens søteste ! <3 
Er ikke du enig ?

 

Vet ikke ..

 • Skrevet 17.07.2011 klokken 23:26 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Vet ikke helt om jeg kan blogge akkurat nå, liksom. Jeg er i Valldalen og kommer ikke tibake før om tre uker ! Så jeg tror det blir en bloggpause. Jeg kommer KAANSKJE til å blogge. Jeg vet ikke helt, for jeg har ikke nettverk i campingvogna. Så jeg må liksom flykte opp til Hannah for å få nettverk :) Hun sitter her så det gjør ingenting, så jeg komemr sikkert til å være her. Jeg kommer til å være her mye mer enn jeg har vært nå i det siste. men jeg kan ikke laste ned bilder på denen PC en heller, for det er ikke Hannah sin heller. Det er moren sin, men jeg kan ta noen jeg ikke har hatt på bloggen på flere år ;D Så snakkes snart <3

Gammelt ! Se så blond ! 

Så skal jeg si to kjempe nyheter ! 1. Jeg skal farge håret  blondt ;D 2. Skal mest sannsynlig på .. Erik & Kriss konsert :D !!!! Moahahahah ! Gleder meg sick !

 

I'm back ;)

 • Skrevet 08.07.2011 klokken 19:11 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå er jeg tilbake fra turen :D Jeg har sett på bloggen når jeg reiste på sånne ferger som bruker 4 timer (!), for der er det gratis nettverk. Mariam har jo vært veldig flink å blogge ! jeg svanet noen bilder der da tror jeg ... Men dette er ikke min data ++ jeg er ikke hjemme enda så jeg blogger uten bilder nå. Har masse bilder som jeg skal legge ut når jeg kommer hjem <3 Tror jeg kommer hjem på Mandag ?! Ja, tror det var det mamma sa.. Men jeg kan blogge med gamle bilder da ! Selv om det ikke blir like gøy ... Men men ... Enjoy ;)

Blogger snart igjen :)

 

Sleepover :)

 • Skrevet 03.07.2011 klokken 01:14 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Heihei ! Inatt overntter jeg med june ! Kjempe koslig , idag var vi på svømmehallen, så blei vi kasta ut , så da gikk vi på bigbite og mc.dondald ( skrivefeil ?) PS: om e glemmer bokstaver og sånn , er d pga pc'n hennes ;P Men , så ridde eg på hesten hennes jupiter , helt ubeskrivelig søt , utrolig konfertabel , og helt fantastisk :) Elsker han altså , imorgen skal jeg,june og sophia ri en tur , jeg ble så heldig , så jeg får ri jupiter:) Jeg hoppet faktisk for første gang idag ! Men imorgen skal jeg hoppe mer , men det varliksom bare for å bli vant til å hoppe , jeg hoppet kun 40 cm da , men det holdt for idag + det var førse gang jeg ridde han , så etter vi hadde salt av han , så gikk vi bort til en sånn rotte og en kanin , så bestemte vi oss for å vaske buet demmes ,det va jo bæsj overalt ! osså la June kaninen oppi boksa til jupiter menst hun vasket  buret til kaninen , jupitr va jo ute da såklart  men så kom d en katt som holdt på å drepe kaninen , så kom june i siste liten ! Dagens gode jærning june ! jeg hadde med kameraet overalt idag , så et ble bilder , men jeg får ikke til å ta inn bilder på pc'n hennes , så de kommer imorgen forhåpentlig vis !

www.thejuneh.blogg.no www.s0fii.blogg.no  , vært en titt innom !

God morgen !

 • Skrevet 02.07.2011 klokken 09:30 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Heihei ! Jeg stod opp for en halvtime siden eller noe sånt. Jeg blei overaska over at e våknet så tidelig selv , uten alarmer og sånn , + e la meg rundt 4 ? :) Men nå ligger jeg under dyna og ser på tv, om ca fem min for å pakke badetøy og litt sånn :) Så , hade , innlegg senere !

Plans !

 • Skrevet 02.07.2011 klokken 00:49 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Heihei ! Imorgen har jeg og June planlagt at vi skal på svømmehallen sammen , så gå litt rundt på moa , så skal vi ut til henne og så skal jeg bli med henne i stallen :) det blir en sikkelig kosedag med den beste jenta ! <3 Hun er utrolig søt , sjekk ut bloggen , så får dere se ! <3 Elsker deg June pia mii <3 Og jeg kan ta med kamera , ta bilder av svømmehallen og litt sånn da :) Så , kan jeg ta bilder av hesten hennes ! Men , jeg gleder meg utrolig masse ! Jeg sitter å snakker med henne på msn :) ( legg meg til mm_mm@live.no )  Kjempe koslig og være sammen med henne ! Ta en titt innom bloggen hennes så får dere se !

June og Jupiter <3

What to do ?

 • Skrevet 01.07.2011 klokken 18:21 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Heihei  , beklager for at jeg ikke har blogget før idag , jeg har rett og slett bare slappet av og sett på tv ;) Idag har jeg ikke gjort på noe , bare sett tv og holdt på med pc, har lyst til og gjøre på noe , men hva?  Kommer innlegg senere ! , har ikke noe å blogge om akkurat nå så ;)

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits