R.I.P

 • Skrevet 30.06.2011 klokken 23:28 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

hei , katten min Fatso ( kr.sund ) døde på mandag :( JEg er utrolig lei meg. Det som skjedde var at pappa og kona hannes skulle ta han på dyrelegen , for han skulle bli kastrert ellens , så skulle han ta en sprøyte som han da ikke tålte , så døde han, pappa ringte igår tidli for å si det :( Han kunne ikke ringe før pga jobb). Men jeg har 2 katter til igjen , å det er en av kattene mine som heter Villia, ( hun er sikkelig crazy <3 ) Men , hun skulle egentlig dødd for en stund siden , men overlevde av noe , men hun har faktisk kun et øye.. Men man ser ikke at øyet er vekke , for det er svart pels rundt øyet. Hun er nydlig <3 Og den andre katten er ganske så redd og slikt , hun heter Beauty :) Hun er veldig søt :) Men jeg skal få meg et hamster :) Tips til navn ?

I'll never 4get you Fatso ♥

R.I.P ...

Tips til navn ?

 

Outfit 29.06.11 / 28.06.11

 • Skrevet 29.06.2011 klokken 16:01 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Heihei , som sakt var jeg på moa igår og da tok oda outfit bilder til meg :) Og jeg tar bare inn alle bildene , ( ikkealle da men ) <3
Tilbehøret på den nye Playsuiten <3


// Bikbok ! <3

Playsuit // Bikbok | Jogge dress // Kina | Svart thigts // H&M | Grønn t-skjorte// Tinestafetten | Cardigan// B.young

* Likte dere outfiten ?( playsuit kjøpt igår / salg 99 kr )

KONKURANSEEE ! &#9829;

 • Skrevet 29.06.2011 klokken 11:01 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

 ♥ Hei å godmorgen ! Jeg stod ikke opp nå,sto opp for ca en time siden ? Men inatt hadde jeg overnatting av Oda. Vi så en film å va på moa , idag skal vi kansje på svømmehallen = fuun ♥ Men senere idag tror jeg ( etter svømmehallen ) at jeg skal finne på noe gøy :) Kansje møte noen ?


Jeg har tenkt å ha en liten konkuranse, den går ut på følgene

?  Kommentere en kommentar på hva du tror jeg liker best av Kanin, Katt, Hund , Hest , Hamster, Rotte, Fugl og Mus !

Du må skrive det slik , f.eks

F.eks ; 1. Rotte
             2.Hamster 
             3. Kanin

Så , LYKKE TIL DA ! <3

Tannlegen

 • Skrevet 28.06.2011 klokken 11:23 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Heihei blogg ! Jeg måtte stå opp tidli idag  for jeg skulle på tannlegen, den ene klossen på strengen hadde dåtte av, bøylen har dotte av og tråen som går igjenom klossene var for lang ;P , menmen , Stine skal kansje komme senere , så det blir kos ;)<3 Sitter å chilla på rommet mens jeg ser på Simpsons ! ( favorite ) Ja , <3 Kansje jeg og stine lager video , eller kansje vi kan ha photoshoot ?<3 Ja, men byee !Bilde ble tatt da jeg overnattet med stine.

* Hvordan synst dere jeg blogger ?

Dette blir jo gøy !

 • Skrevet 27.06.2011 klokken 17:01 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei , det er www.liveasmariam.blogg.no som blogger nå , jeg er ikke så flink å blogge på min egen blogg , men siden jdet er for bestevennen min som reiser til danmark , så kan jeg vel ta meg til å lage innlegg og kansje videoer ? , men dette blir jo gøy ! håper dere er positive om det jeg skriver , og dere så langt ifra legger fra en stygg kommentar, da overtar jeg bloggen din med baad coments , ( ironi ) , men jeg håper på gode tilbakemeldinger og positive svar ! :) om dere ikke vet hvordan jeg ser ut , sjekk bilde eller bloggen !

 Dette var den gamle headeren min , på den gamle bloggen , om det er noen der som vil ha header ( lager en til Jenny-Ann nå ) så , send e-mail til mm_mm@live.no eller legg meg til på facebook ( mariam kebede brekstad ) for nærmere informasjon !

Håper dette blir gøy !

* kommenter ! <3Mariam puzen &lt;3

 • Skrevet 27.06.2011 klokken 16:36 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Det er en liten stund siden jeg har blogget men det er fordi jeg har vært litt opptatt med å pakke til Danmark :D Jeg gleder meg sånn ! Vi reiser seinest halv 6, om morgenen !!! Det er det eneste jeg gruer meg til :P Men når jeg er vekke skal Mariam puzen blogge for meg ! :D   Så dere blir ikke alene når jeg er i Danmark. Dere får kose dere mens jeg er i Danmark. Håper du blogger bare NICE Mariam ;P 

 

 

XOXO
diggejea 

Skal til Danmark :D

 • Skrevet 24.06.2011 klokken 21:24 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Skulle egentlig ha lagt dette innlegget ut i forgårs, men lillesøstreren min hadde spilt sånn habbo drit og da fikk dataen virus og den klikka heelt. Så jeg fikk ikke gjort det :( Men kos dere med det nå da ;)
Hei. Jeg reiser veldig mye for tiden ser jeg. Men jeg skal ikke reise før 29 Juni, men det er jo mindre enn en uke til (?). Jeg har vært hjemme de to siste dagene, men jeg blogget ikke fordi jeg har vært på skolen, så går jeg hjem til søstera mi, så går jeg på jobb :) Jeg ble så sliten i går ! Off. Dere vet sikkert ikke, hvor langt det er, men jeg jobbet fra kakebunnene, og helt ned til nederste hylle heeeelt bort til potetgullet. Når jeg kom bort til der vi har kjeksene, så måtte jeg prise ned 199 Dots ! Jeg tuller ikke ! Det var 3, jeg sier det igjen 3 handlevogner ! Jeg er helt stiv i hånden i dag. Jeg vet ikke helt når jeg reiser, vekk fra Ålesund. Jeg skal nemlig være med min aaaaller beste venn, Hannah <3 Jeg må nok reise noen dager før, for vi reiser tiidlig den dagen vi skal reise. Sorry for at dette innlegget blir langt, men jeg prøver bare å si at jeg ikke kan blogge på 1 uke ! Men jeg kommer helt sikkert til å ta masse bilder ! Jeg tok ikke bilder i Hornindal, for jeg glemte kameraet. Kom på det da vi var i en tunnel bare noen mil hjemmefra :3

Har akkurat stått opp så jeg tar ikke bilder nå, men dere kan få noen som ikke er såå gamle :)

 

Savner deg skjerf ! <3 
Jeg har mistet det nyydelige skjerfet der ! Jeg skulle finne det, for jeg skulle ha det med til Danmark, så jeg ryddet hele rommet uten noe hell :( Jeg skal låne søsteren min sitt da :) Akkurat samme <3 (Storesøsteren min, jeg hadde ikke lånt noe som helst fra Miriam :) Men det er fordi jeg ikke for lov av hun + det er aaaaalt for smått .)

Tror ikke det var noe mer. Jeg håper jeg kan videoblogge snart :) Jeg fikk veldig lyst til det, men mitt kamera ( det digitale) det er ødelagt, og det går ikke ann å filme med speilrefleksen, så dere må nok vente litt, men det kommer nok snart :)

XOXO
diggejea

Skal til Hornindal

 • Skrevet 17.06.2011 klokken 14:09 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. I dag skal jeg til Hornindal. Det uttales "Høndalen". Hornindal ligger rett over for Hellesylt om dere vet hvor det er. Jeg skal bare pakke nå så drar vi :) Så må vi vente på at mamma kommer hjem fra skolen :) Hade <3 Ha det koselig i helgen da :) Jeg vet ikke om jeg kan blogge i helgen eller ikke, men tviler, men får se :) Vi hadde fotball turnering med skolen i dag, jentene i 6A vant finalen og spilte mot voksne :D Men vi tapte mot de voksne, mne det tels ikke for de er jo liksom voksne og dobbelt så god som oss. Scorte ett måle i dag :D Stolt :) Jeg går ikke på fotball derfor er jeg stolt, for jeg skyter bare feil hele tiden også scoret jeg ;)

 Har ikke på meg det i dag. Gidder bare ikke ta bilde :) Skal sikkert ta masse bilder ^^)

XOXO
diggejea 

 

Snart midttime !

 • Skrevet 15.06.2011 klokken 16:10 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Tror det er skrivefeil i overskriften. Men uansett, midttime er sånn fremføring vi har vært år i hver klasse. Altså alle klassene får fremfåre i et år. Om dere  forstår. Vi i 6A og 6B på Volsdalen Skole skal ha Norske Talenter :) Eller Volsdalens Talenter som vi skal si, da ;) Jeg og to til i klassen min skal synge en sang. Kan ikke si hvilken sang det er ennå, for det kan være folk fra skolen som leser bloggen, og de kan liksom ikke vite hva vi skal fremføre. Det blir litt feil, ikke sant ? Men på Mandag kan jeg si det, for da er vi ferdig med midttimen. Ja, jeg sa Mandag. Vi slutter ikke på skolen før på Tirsdag :( Det er sykt dumt ! Jeg mener kunne vi ikke hatt midttimen i morgen, for alle er jo liksom egentlig klare, også kunne vi hatt kosedagen på Fredag ? Men neei ! Buhu. Jeg  er hvertfall veldig klar. Det håper jeg de andre og, og til dere som leser, som skal fremføre, lykke til !Skal du noe spesielt snart ?

 

XOXO
diggejea 

Gidder ikke blogge før i morgen

 • Skrevet 13.06.2011 klokken 19:00 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Ja, jeg tror nok overskriften sier det meste. Jeg gidder rett og slett ikke blogge før i morgen, så vi snakkes i morgen :)


 
Mitt nye profilbilde på facebook. Bare å legge meg til som venn :) Jenny- Ann Strande
MSN : jenny-ann-strande@hotmail.com                   Bare å legge meg til der også :) Kan også skrive fan mail :)

 

XOXO
diggejea Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits