Får ikke blogget allikevel ..

  • Skrevet 11.05.2012 klokken 19:02 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg reiste til Valldalen jeg, så jeg får ikke blogget i helga likevel. Så jeg må ta igjen det med at jeg virkelig skulle begynne igjen neste uke. Neste uke skal jeg blogge hele uka., til og med i helgene. Det skal jeg klare å få til. Jeg vete forsatt ikk eom jeg kan blogge eller ikke på Onsdag. Men det ser vi på Onsdag ! 

Gammelt bilde. Fra i fjor sommer.
Seeya på Mandag eller Søndag ! :) 

Dagens outfit

  • Skrevet 10.05.2012 klokken 17:03 i Outfit
  • Av NAVNET DITT

Hei. Skulle ikke jeg blogge igår ? Jo.... Jaja, blogger nå. Balto sovnet på rommet mitt igår, og han lå i alle mulige rare stillinger. Haha :P Fikk et bilde eller to, men de ser dere etter outfiten !

Topp : Bik Bok 199,-
Shorts : Bik Bok 299,-
Tube-BH : Bik Bok 129 ,-


Balto :Haha ! Søt eller hva ? Ah, bare elsker han !Live, Love, Cheer <3

  • Skrevet 07.05.2012 klokken 21:39 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Ja, jeg vet jeg ikke har blogget på leenge, men sånn kan det gå. Denne gangen skal jeg virkelig prøve å begynne å blogge igjen. Skal prøve å blogge hver dag resten av uka. I helgene og.
I dag har jeg tøyd litt og er fornøyd med resultatet. Klarer snart deadly ! Tror jeg. Jeg har veldig lyst til å klare det, men det er så vanskelig å strekke ut den foten altså. Noen tips kanskje ?

Resultatene :

Første førsøk på deadly. Ignorer trynet mitt, takk :):)Scorpion :)Andre førsøk på deadly :)

For dere som ikke vet hva deadly er, så skal jeg liksom prøve å ha strak fot.Fake a smile ! Som sagt blogger i morgen også ;)

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits