Mini fotoshoot

  • Skrevet 28.05.2011 klokken 22:54 i Bilder
  • Av NAVNET DITT

( Dette er forhåndsskrevet. Fra igår)

Hei. Når man er syk, må man finne på noe. Det har jeg gjort nå Jeg tok på meg en søt kjole, så tok jeg frem speilrefleksen,så tok jeg noen shots. Her kommer de ;)
Ooops ! Litt dårlig, men men ...Speilrefleksen tok så dårlige bilder ! Mamma må har gjort noe -.-


Ser ut som jeg har sett et spøkelse jo -.- Jeg er ikke flink til å lage utrykk osm er fine ...Det var kanskje litt bedre.
Elsker sånne armbånd ! 

( Skrive imorgen hva som skjedde idag)

XOXO
diggejea 

Sick :S

  • Skrevet 26.05.2011 klokken 13:48 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Syk i dag. Buhu. Ikke det at jeg vil på skolen heller da, men det er skikkelig kjipt å være syk uansett. Gidder ikke blogge så mye nå. Har ikke spist, og det er ikke så lenge siden jeg sto opp. Kan si hva jeg er syk med først.

Jeg våknet av vekkerklokka kl 06:40. Jeg kjente at jeg var kvalm, hadde vondt i magen og en sakelig hodepine. Jeg ringte til mamma, og spurte om hun var på jobb. det var hun ikke xD Så da hadde jeg vekt hun. Men hun sa jeg bare skulle legge meg til å sove igjen. Så nå har jeg sovd til for ikke så lenge siden. Har sett litt på TV, og sovnet igjen ... Så nå er jeg våken, skal til å spise frokost, så skal jeg barte sløve på sofaen som syke folk gjør xD Har tørr hals også. Det er ekkelt. Skal prøve å drikke noe sånn som vann. Sånn at det kanskje blir bedre. Eller så drikker jeg noe godt. Med smak kanskje. Hade ! <3

Lama bilde tatt av meg i fjor sommer. Elsker det bilde xD 

XOXO
diggejea


Bursdag i går :D

  • Skrevet 19.05.2011 klokken 16:29 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg er så lei meg fordi jeg ikke har blogget. Men det har jo seg sånn at jeg hadde bursdag i går !!! Nå har jeg lest alle de boggene jeg leser til vanlig unntatt en. Tenkte at kanskje jeg kunne blogge selv :) Skulle egentlig ha outfit bilder igår, men speilrefleksen var tom for batteri, og jeg finner ikke laderen. Skal spørre mamma senere om hun vet hvor den er. Jeg roter ALLTID noe vekk. Å ! Jeg er så lei av det !!! Jeg prøver å holde kontroll på alt, men jeg roter til rommet mitt så fort, og da blir det vekk. Det var UTROLIG gøy igår. Jeg var med mine kjære søteste venner <3<3 Mariam <3<3 Og Sonia <3<3 vi hadde det så kjekt. Ikke sant dere ? Jeg vet dere leser bloggen :P Tror jeg hvertfall. Gammelt bilde. Grunnen til det er fordi det jeg sa isted. Det er Miriam som ser på Magikerne På Wawerly Place. Tror det er det det heter (?). 

Haha. Det var da vi var på stjernetur.Skal prøve å blogge mer nå :)

XOXO
diggejea 

17. Mai innkjøp :D

Hei. Må bare minne på at jeg har bursdag den 18. Mai ! <3 :D Gleder meg så SYKT ! Mne jeg har kjøpt nye klær til 17. Mai og til hverdagen :) Her kommer bildene ;))
Elsker de skoene <3 Skal ikke bruke de på 17. Mai da x) Disse skal jeg bruke på 17. Mai ! <3Love IT ! <3


Du ser bare strømpebuksen tyter ut av lommen :PLOVE IT <3
Synes de er kjempesøte ! <3

 

Så var det meg og Silje da ... ( www.weloveus.blogg.no )Skulle ta frem håret mitt så tok Silje bilde x)De rosa skoene helt øvesrt er nå full av mold :'( Jeg er skikkelig lei meg. Jeg bare gikk ute, og når jeg kommer hjem så ser jeg på de nydelige skoene mine som ikke var så fullt nydelig lenger. -.- Så fikk jeg helt panikk, så jeg tok den ene skoen, så gikk jeg inn på kjøkkenet. Jeg prøvde først med en klut med sånn ZALO spray på, så prøvde jeg vanlig ZALO, men det gikk ikke vekk uansett hva jeg gjorde ! :'( Buhu ... 
VET DERE OM NOEN BRA TIPS FOR Å FJRNE GJØRME/MOLD FRA TØYSKO ??? PLIZZZ SVAR FORT !! ^^)

Ha det hyggelig i hele helgen nå, da ;) Kommer sikkert til å blogge i morgen også. Skal på Moa med Renathe i morgen :D Jeg får kjøpe min egen bursdagsgave ! Det høres litt feil ut, det vet jeg, men det er hun som betaler x)

PLEASE SVAR OM DET Å FJRNE MOLD/GJØRME FRA TØYSKO DA =) ^^)

XOXO
diggejea 

Skjellet på stenen ^^) / Skal ha My Wardrobe eller 1 Day ...

  • Skrevet 04.05.2011 klokken 19:15 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei. Enda et natur bilde :) Nå skal jeg ha det orginale og det redigerte i det samme innlegget :) Først det orginale :Nå det redigerte : 

 

Hva synes du ?

 

   XOXO
diggejea         

                                           Det innlegget over skulle vært lagt inn i går. Nettet gikk ned så jeg la det nå.

 

Hei. Jeg finner ALDRI på å blogge om noe lenger. Det skjer ikke noe veeldig stort liksom. Så jeg skal ha My Warderobe eller 1 Day, 2 Day o.s.v. Men det er en ting ! Jeg klarer ikke velge ! Det er jo nesten det samme begge deler, bare at det er mye mer enn klær i 1 Day. Så nå kan dere velge :)

Sååå ... My warderobe eller 1 Day ?

XOXO
diggejea 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits