Nettet er hemma + Goodis <3

 • Skrevet 30.04.2011 klokken 19:19 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nettet har klikket litt så jeg har prøvd å skrive et innlegg i hele dag ! Så en stund gadd jeg ikke kjempe med dataen lenger så jeg gikk ut å jobbet en tur. Broren min har kommet en tur ut til mormor i dag <3 Han bor egentlig i Oslo, men er her oppe for å være i en konfirmasjon. Så nå sitter jeg å koser meg med maaasse godis <3Gammelt bilde. Gidder ikke ta bilde nå, for jeg har akkurat dursjet og nå ser jeg rett og slett ut som et monster. Vil ikke at dere skal få mareritt vet du vel ! ;)Mmmmmmm ... Deilig ! Eller hva ? Nammi nam <3

Nå skal jeg bare fortsette å kose meg :)  Hade <3 Men ! Dere må også kose dere ! <3

XOXO
diggejea

Påskeliljer. Katrine Åstorp redigert !

 • Skrevet 28.04.2011 klokken 17:47 i Bilder
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå kommer det bildet jeg snakket om i går. Det er ikke Katrine Åstorp som har redigert det, som jeg sa sist, jeg har bare gjort det på samme måten som henne. Det vises ikke så bra men det er annerledes, da. Redigerte det i Photoscape. Du kan laste det ned gratis på google. 

Snakkes om en stund, da ! ;)

XOXO
diggejea


Fotoshoot i hagen x)

 • Skrevet 27.04.2011 klokken 21:34 i Bilder
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg lovte dere at jeg skulle legge ut et fotoshoot innlegg senere i dag, og nå gjør jeg det faktisk. Har akkuart sett Gossip Girl. Det er så BRA ! Kan ikke leve uten det ! Men nå skal dere få bildene jeg lovet dere :)
Vet jeg har stygge utslitte sko, men jeg får nesten aldri tid til å gå ned i byen for å kjøpe nye :S

Sitte oppover i trappen ... Haha x)

I morgen skla jeg legge ut et nytt natur-bilde innlegg, men det er det samme bildet. Bare denne gangen er det Katrine Åstorp redigert ! Det er ikke hun som har redigert det da, men jeg har redigert det akkurat som henne, bare jeg ikke fikk bildet mørkt ... Men jeg synes det ble veldig fint fordi. Stolt av meg selv ! Nei, da :P 

 

Noen andre som er avhengig av Gossip Girl ?

Synes om bildene ?

 

XOXO
diggejea 

Påskeliljer

 • Skrevet 27.04.2011 klokken 18:17 i Bilder
 • Av NAVNET DITT

Hei. Har tatt en pent bilde av noen påskelilje ute i hagen vår ^^) Skal kanskje ha en fotoshoot der senere :) Det LOVER jeg ! Nå skal jeg gjøre det også. Jeg skal begynne å blogge litt mer hver dag. Men jeg har en blogg til ( www.weloveus.blogg.no ) som jeg også må huske på da. Random navn på den bloggen altså.  Nå kommer påskelilje bildet !

                                                                                                                                                                                                            

Tatt av meg : SPeilrefeks og dårlig tid x))) Skal på trening , så må skyndte meg !!! Hade !

 

XOXO
diggejea 
Påsken

 • Skrevet 26.04.2011 klokken 21:21 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå har det vært påske og jeg er klar for å blogge igjen. Kom akkurat hjem. Jeg har vært ute med noen VELDIG rare folk <3 Haha <3<3Jeg vet jeg skulle ha blogget om det som skjedde i påsken, men jeg hadde ikke skrevet i hytte-boken min engang. Så jeg måtte låne mamma sin for å få i gang hukommelsen så jeg kunne skrive det ned i boken min. Skal kanskje begynne på sportsdrill ! Er ikke SÅ langt ifra spagaten da ;) Jeg har ganske mye igjen, da men jeg skla vel komme meg ned i spagaten snart ;) Det er på Onsdager med aspiranter. Også er det ute i Spjelkavika, da må man kjøre et stykke. Hvertfall der jeg bor. 

 

BTW ! 
Er det noen som vet hvor mye det koster for å gå på sportsdrill ?

 

XOXO
diggejea 

Kan ikke blogge i helgene -.-

 • Skrevet 11.04.2011 klokken 18:31 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Sorry for å ha vært en dårlig blogger. Men for å si unnskyld starter vi med en må-gjøre-video da ;)

 

Haha ... Veldig rar video .... 

 

Jeg kan ikke blogg ei helgene for da er jeg i Valldalen og der har vi ikke nett. Mamma vurderer å kjøpe mobilt bredbånd til sommeren da ;) Jeg har lagd meg en sånn hyttebok i Valldalen. Jeg skriver i den når det ikke er noe å gjøre. Nå er dte ingenting å gjøre. Skal sikkert ha en outfit i dag :) Kan ikke love noe. for da glemmer jeg det bare. Snakkes sikkert senere da :)

XOXO
diggejea 

Skikkelig tull og tøys med meg og Daniela

 • Skrevet 04.04.2011 klokken 16:49 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. I'm back :)  Nå har jeg blitt med Daniela hjem. Vi har tullet ^^) Vi skal lage en må-gjøre-video nå. Så det blir ikke så mye å fortelle om hva som har skjedd i det siste nå. Men i neste innlegg kommer sikkert det :) Her har dere videoen hvertfall :)

 

 

Vi har tullet litt med stemmene da ;)

Vi sankkes :):=)

XOXO
diggejea

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits