Liten bloggpause :(

 • Skrevet 30.03.2011 klokken 18:30 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå må jeg bare ha en liten bloggpause. :( Så kanskje jeg får tilbake blogglysten :) Jeg reiser til Valldalen denne helgen ! Første helgen i år :D Gleder meg noe så sinnsykt. Nå skal jeg pakke. Forhåpentligvis kommer jeg til å blogge på Mandag igjen. Kanskje før. Men sikkert ikke. 


Dette er siste bilde på en stund. Enjoy it x)

XOXO
diggejea


Jeg har blitt vurdert av Katrine !

 • Skrevet 25.03.2011 klokken 21:54 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Hadde en liten "fest" i dag. Skal fortelle litt mer om den senere. Men uansett så har jeg blitt vurdert av Katrine ! Du kan se vurderingen her. Jeg er blogg nr. 2. Jeg er faktisk veldig fornøyd :) Jeg hadde en liten "fest" i kveld. Men alle gikk så tidlig :( Men det går bra. Jeg tror vi hadde det ganske bra. Vi hørte på musikk, og holdt på med Truth Or Dare.  Klokken hadde ikke bikket 9 en gang så ville alle gå. Men what ever. Tomorrow is a new day :) Nå ser jeg på Frustrerte Fruer :) <3 Avhengiig ! :D Men nå må jeg følge med på det ;)Vet at det er vedig dårlig kvalitet på bildet.Hade da ! Frustrerte Fruer venter ! :) Og nammisen min <3 <3

 

XOXO
diggejea

Dette ekke bare en lek !

 • Skrevet 21.03.2011 klokken 18:44 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Tottalt random overskrift. Hører på Spotify, og jeg hører på den sangen akkurat nå.  Kjeeeder meg ! Finner ikke ut hva jeg skal blogge om. Jeg burde sikkert være litt mer sosial. Ja. Det tror jeg. Jeg sitter jo bare på rommet å ser på Frustrerte Fruer nesten hele tiden ! Så jeg tenkte jeg skulle gå ut i dag. Men når jeg ser ut vinduet ... Ombestemte jeg meg med en gang. I morgen skal jeg ha noe ordetlig å blogge om :) Jeg har hatt en ganske lang pause nå. Syns jeg. Så jeg har mistet mange lesere. Lesere er ikke alt, men det blir så utrolig mye gøyere :) Nå skal jeg bare fortsette med å kjede meg :) Men dere må jo kose dere da !

:)

XOXO
diggejea

Skidag !

 • Skrevet 17.03.2011 klokken 20:41 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. I dag var det skidag.Det var på ørskogfjellet. Det var så gøy ! Vel ... Ikke i begynnelsen da. Jeg og Mariam hadde kommet. Så vi sprang bort til billetluken å kjøpte oss key card. Så går vi i T- trekket. Vi gikk helt opp på toppen. Det blåste skikkelig der ! Og det var kun is der. Jeg hadde tatt to svinger, så snur jeg meg. Og der ser jeg Mariam kjøre ned i grøften. Hun mister den ene skien sin. Hun prøver å få tak i den men den skle bare ned. Så hun aket ned til skien. Hun tok den. Så skulle hun ake ned til meg. Hun kommer i 100 kolimeter i timen ! Hun roper etter meg. Jeg prøver å rekke meg frem for å ta hun, men hun gikk for fort. Hun har begg eskiene i hånden. Hun slipper de, og hun sklir over den ene bindingen på skien med ryggen. Så så jeg at hun prøvde å bremse med føttene, men da snurrer hun bare rundt. Så legger hun seg på megen med føttene nedover. Hun skraper hendene ned i isen for å bremse. Hun har sikkert prøvd alt hun kom på. Men alt skjedde så fort. Hun bare skled og skled nedover. Til slutt så jeg ikke hun. Ja. Jeg sto helt stille. Men jeg fikk panikk. Spesielt når jeg ikke kunne se Mariam mer. Jeg spurtet så fort ned jeg kunne bakken, men det blåste og skiene viklet seg sammen. Jeg falt hele tiden. Jeg røyste meg hele tiden. Jeg spurtet fortsatt ned etter tingene hennes. Jeg kunne ikke se henne etter jeg fant den første skien, og da tenkte jeg " Å, nei ! Har hun aket i 100 kilometer i timen inni skogen å dunket hodet sitt i et tre ?". Men det hadde hun ikke. Hun hadde brannsår overalt på hendene. Hun hadde vondt overalt. Hun ville ikke stå på ski ned de siste 100 metrene av de 1000. Jeg vet ikke om det var 1000 meter, men det var langt. Hun ville gå ned igjen. Jeg gikk med hun. Så klarte jeg å tråkke på en plass der det var is. Så mistet jeg alt jeg hadde i armene å skled ned akkurat sånn som Mariam. Men jeg skled ned der hoppene var, så oppover bakken på hoppet reddet meg. Mariam tok skiene og stavene mine. Vi kom oss ned. Og hun kjørte faktisk i trekket senere, bare ikke i den banen. Resten av dagen var fantastisk !


:P :)

 

Hvordan har din dag vært i dag da ?

 

XOXO
diggejea

Byen :)

 • Skrevet 14.03.2011 klokken 19:39 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg var i byen ( sentrum ) i dag med Silje <3 Vi hadde det såå gøy ! Først var vi på Mc'Donalds ( NAM ! ), så gikk vi forbi Game Stop, og der står tvillingbroren til Silje og skate kompisen hans. Ja ... De sto å "gama" et skatespill / sykkelspill. Så gikk de fordi vi kom, og jeg og Silje føgte etter :P Det endte opp med at de prøvde å skate fra oss, og jeg og Silje løpte rundt i hele byen. Så etter hvert så stoppet de. Så fikk vi prøve noen skate - triks ( det gikk dårlig ;S ), så ble de lei. Så forsvant de. Altså, de skata fra oss. Så 15 min. senere så fant vi de på Mc'en igjen. Så hang vi der litt. Også gikk vi på Egon, fikk oss hver sin ballong, så fikk vi sånn Alvin Og Gjengen - stemme :P Så tok vi en hel bnke :P :D De som jobber der bryr seg ikke. Så hadde vi Alvin Og  Gjengen - stemme i ca. en halvtime ! Til sammen da. 
Nå skal jeg se andre sesong av Frusrterte Fruer :D Avhengiig !!!  Sorry for at jeg glemte bilde av meg selv i sist innlegg.


Hihi. Liker sånn " ball på hodet ". Har det ganske ofte nå :)


:)

 

Q - Liker du Frustrerte Fruer ?

Q - Liker du å være i sentrum / byen ?

XOXO
diggejea

Desperate Housewives

 • Skrevet 11.03.2011 klokken 18:38 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Er det lenge siden jeg har blogget ? Er noen på skolen som maser :S Men nå skal jeg blogge litt da. Jeg har ikek blogget i det siste ( ? ) fordi jeg har sett nesten hele første sesongen av Frustrerte Fruer. Det er så bra !

Jeg bare digger det. Jeg har mange serier som jeg ikke kan leve uten nå. Jeg kan nevne noen. Gosspi Girl ( må bare ha det ! ), CSI Miami ( It rocks ! ), Frustrerte Fruer ( digger det ! ), Et hemmelig tenåringsliv ( Like it ! ), Vampire Diaries ( Love it ! ), One Tree Hill ( Kan ikke leve  uten ! ) +++++ masse mer.  
Finner ikke på noe å blogge om ! :( Men jeg så en UTROLIG trist video på bloggen til Katrine ! Du finner den her. Den er så trist !

Ja ... Blogger i morgen. Venter mer Frusrterte Fruer "vettu"  ! :P

XOXO
diggejea

Følg min blogg med bloglovin

 • Skrevet 08.03.2011 klokken 20:57 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Det blir outfit i morgen istedet. Føler meg ikke helt bra akkurat nå ...  Trykk på overskriften min om du vil følge bloggen min med bloglovin'  :) Det hadde jeg likt veldig ! Dere er jo verdens beste lesere, så jeg jeg er glad i dere uansett <3

 Tok bilde i sted. Haha. Ingen kommentar uansett :P x))

XOXO
diggejea

Superkul

 • Skrevet 08.03.2011 klokken 15:55 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå er jeg hjemme igjen. Som dere sikkert har lagt merke til så har jeg link til Superkul.no Dere kunne gjenre ha tatt en tur innom. De har så mye utvalg, og nesten ALT er kult. Eller vet du hva ? ALT er kult. Det er jo kjempebillig også. Jeg elsker sminken deres også !

 

Ta en tur innom ;)

 

Ja ... Ingenting har skjedd. Untatt at jeg har kommet hjem fra Hannah. Jeg tror ikke det blir trenong i dag :( Mamma er syk og jeg er blakk. Mamma har kun kortet sitt.  + det er bare 10 minutter til treninga begynner. Men nå skal jeg spise. Hade <3
Skal ha outfit senere :)

XOXO
diggejea

Så var det i dag da :)

 • Skrevet 05.03.2011 klokken 16:01 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. I dag skal vi ikke i trekket :( Hannah ville ikke -.- I dont like. Men uansett, så hadde jeg da 500 kr igjen. Så har jeg brukt maaasse på butikken å kjøpt nam nam :D Bra det. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Kjeder meg som jeg aldri har gjort før. Hannah  har det gøy med å slette meg som ven på facebook. Kjempegøy for hun, men ikke for meg.  Starbucks er kjempegodt forresten. Nam nam. Mocca og Seattle Latte er kjempegoood <3 Har ikke smakt Karamell ennå. Akkurat nå har jeg ingenting å blogge om. Har ingneting å gjøre :( Jaja. Sankkes senere.

Gammelt bilde. Grunnen til at jeg bare har gamle bilder for tiden er fordi jeg har Hannah sin data.

 

XOXO
dieggejea

Er med Hannah ! &lt;3

 • Skrevet 03.03.2011 klokken 19:32 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. På håndballskolen hadde vi sånn zumbakurs :D Det var kjempegøy å lære zumba ! De tok bilder, men de tok ikke av meg ! De gjorde det med vilje da liksom ! Det er liksom  velig surt :| Men men ... Samma det. Jeg fikk jo være med :)
Nå er jeg hos Hannah <3 Vi har akkurat kommet hjem fra Moa <3 Hun bor i Valldal så det er jo et stykke å kjøre derfra og hit da. Vi hører på musikk nå <3 Music in my heart <3<3<3  Kjeder egentlig bare :P I morgen og på Lørdag skal jeg i trekket :D I Stordal.  På Overøye. Så snakkes vil i morga da :)

Gammelt bilde. Men har på meg den genseren i dag da ;)

 

http://www.facebook.com/pages/diggejeabloggno/134592576608560?sk=wall Trykke liker ?

 

XOXO
diggejea

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits