Det ble ikke -.-

 • Skrevet 27.02.2011 klokken 15:44 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Det ble ikke noe tur på meg nei ! :( Dumt ... Ville jo skikkelig også. Også blir tante syk. Dumme spysyke altså ! Senere skal jeg ha en liten mini-mini-bitte-liten videoblogg, også en anbefaling. :) Nå kjeder jeg meg som aldri før. Skal til å lese Tuva sin blogg, men vil bli ferdig med dette innlegget. Hvis jeg begynner å lese på Tuva sin blogg nå, så vil jeg glemme av at jeg holder på å blogge så kommer jeg ALDRI til å bli ferdig med innlegget. Så jeg skal ikke ennå. Etter jeg har lest Tuva sin blogg, så skal jeg lese Katrine sin :) Snart kommer videoene :)

XOXO
diggejea

Reiser i morgen

 • Skrevet 25.02.2011 klokken 23:02 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå er jo vinterferie, og da må jo man nesten gjøre noe eller reise en plass. Jeg reiser til onkelen og tanten min i Ørsta i morgen. Jeg har ikke begynt å pakke så jeg må vel til å gjøre det. Men jeg skal bare være der en natt fordi på Mandag, Tirsdag og Onsdag skal jeg på håndabll skole. I Ørsta skal jeg først snøbade, så hoppe rett i stampen ! :D Og så klart skal jeg filme ;) Det skal bli så gøy. Jeg vet ikke om jeg får til å blogge i morgen, men jeg skal prøve. Men på Søndag kan jeg værtfall blogge. Blir kanskje litt sent, men det blir jpo blogging allikevel. Nå har jeg ingenting å gjøre. Skulla ha ryddet rommet mitt, så jeg hadde noe fint og godt å komme tilbake til. Men gidder ikke. Jeg begynte såhvidt i sted, men det var bare å kaste de skitne klærne i skitnetøysdunken. Så det var ikke så mye. Det er så mye mer igjen på gulvet. Og ikke minst på skrivepulten !  Men jeg gleder meg hvertfall til i morgen. Blir kanskje ikke heller fordi tanten min har blitt syk :( Men jeg håper det blir så jeg kan kose meg ekstra mye i helgen :)


Vi får se i morgen om jeg skal eller ikke :)

 

XOXO
diggejea

Nå må jeg skjerpe meg !

 • Skrevet 23.02.2011 klokken 19:18 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå MÅ jeg skjerpe meg når det gjelder blogginga. Hva gjør jeg når jeg ikke blogger ? Det er så my eat jeg ikke gidder å ramse opp alt. Nå den siste tiden har jeg vært i byen å shoppet som aldri før. Jeg tror ikke dere visste dette, men jeg var på sånn stjernetur med klassen vår i går. Det var å få oppgaver inne, så gå ut å løse de. Så må jo man komme inn for å få nye oppgaver. Vi ble delt opp i grupper, og jeg kom på gruppe med en som hadde sånn skikkelig teleskop, og jeg fant en planet ! Jeg trodde jeg aldri skulle klare det, så tar jeg en cm bort så ser jeg en flekk. Jeg tenker " En flekk ? Det var gøy ... "   Men så viste det seg å være en planet. :) Stolt :P Nei da. Men nå lover jeg å skjerpe meg når det gjelder blogginga ;) 
Det blir web bilder i dag fordi spilrefleksen må lade :(
Sorry dårlig kvalitet på bildene. Det var shitt på webben :S

Det tok syykt lang tid å lage innlegget fordi bildene ville ikke laste opp :S

XOXO
diggejea

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 20.02.2011 klokken 13:28 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Gjorde ikke dagens innkjøp i går ... Skamme meg. Men uansett gjør det nå :) Det er egentlig gårsdagens innkjøp. Den ene toppen ligger igjen i bilen. Som står nede med butikken -.- Men jeg skal ta bilde av den å legge den innpå bloggen.Elsker blondene ! Men jeg tror dette er den andre toppen. Eller så er den bare blitt mørkere på bildet :(


Her er hvertfall den andre toppen ^^)Som sagt elsker blondene ! Elsker toppen og da, men du skjønner vel ?

Men nå skal jeg ut en tur kommer masse bilder senere.

 

XOXO
diggejea

Lenge siden ja ...

 • Skrevet 19.02.2011 klokken 17:35 i Blogg
 • Av NAVNET DITT
Hei. Nå er det en stund siden jeg har blogget. Men det er fordi jeg har gjort så mye denne uka, nå som jeg ikke har hatt lekser. Men jeg skal skjerpe meg nå. Skal blogge hver dag :) Akkurat nå er jeg med mormor <3 Har kjøpt meg en ny topp i dag. Den er fra airport. De skal legge ned :( Men de kommer kanskje tilbake. Det er bra. Grunnen til at de skal legge ned er fordi at senteret skal bli pusset opp. Men det kommer et dagens innkjøp senere i dag. Men da skal jeg bruke vanlig data. Ikke mobil. Jeg blogger ikke med min mobil heller. Jeg blogget med søstera mi sin mobil. Skal blogge senere ! Lover !!! Hvis ikke, så skal jeg gjøre det i morgen. XOXO diggejea

Dagens sang ;)

 • Skrevet 15.02.2011 klokken 19:24 i Dagens sang
 • Av NAVNET DITT

Hei.  Nå skal jeg ha en Dagens sang. Skal blogge mer i morgen. Må løpe. Hade !

 

Enjoy ;D

 

XOXO
diggejea

Minisminke video :)

 • Skrevet 14.02.2011 klokken 16:31 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Denne uka har vi kun om film ! Det har kommet en sånn "proff " til skolen vår, så vi har ikke lekser heller ! Det er skikkelig digg <3 Så nå har jeg lagd en minisminkevideo :)  Jeg bruker redigeringsprogrammet  Windows Live Movie Maker. Der går det ikke ann å ha effekter. Men jeg prøvde en annen men den ville ikke lagre ... Så den ble litt lang .. Jaja :) Det spiller ikke SÅ stor rolle vel ?

 

Etter på tullet jeg med diplineren :P På bildene som kommer får du også se hvordan lipglossen ble :)På det øyet jeg har fått lengt oppe var fordi at jeg hadde øynene oppe og så ned, så da ble det extra rotete :PHer ser du hvordan lipglossen ble :)

 

Hva synes du ? Untatt om de bildene jeg tullet med. ( Bare om du skal si de var morsomme)

XOXO
diggejea

Søndags chill + sminken jeg fikk i posten :)

 • Skrevet 13.02.2011 klokken 18:17 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå sitter jeg å har en liten " søndads chill ".  Det er ingenting å gjøre på :S Sitter å gomler på lørdags godteriet mitt, mens jeg kjeder meg på facebook. Fikk dipliner i posten i dag :D Men den var brun :( -.- Ville ha i svart ! Men uansett, skal klare å bruke den opp før jeg kjøper ny :) Gåe vel ann å bruke brun også da. Ikke sant ? Nå lurer jeg på noe ... Er det noen flere som vil bli vurdert ? Jeg tok en vurdering i går som lovet, og den ble en sukksess. Så er det noen fler som vil ha bloggen deres vurdert ? Bare kommenter ^^)Søndagstryne + fake smil ?! :O Det er gale ...Dette er diplineren jeg snakket om.Som dere ser så er den brun -.-  Det ble ganske uklart bilde, fordi jeg måtte bruke gamle kamraet.Her er et lite sminkesett. Det er et lite speil, øyenskygger og lipglosser.Kjempefornøyd ! <3

 

Jeg har laget min egen gruppe for bloggen min på facebook :) Sjekk det ut her.

 

XOXO
diggejea

Vurdering av 3 blogger.

 • Skrevet 12.02.2011 klokken 21:28 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg sa jeg skulle vurdere i kveld så det gjør jeg ;)

WWW.M4MARII.BLOGG.NO


Sorry lite bilde.

VURDERING : Liker headeren ! Kunne godt vært litt lengre sånn at den slapp å begynne på nytt igjen. Vet ikke helt om jeg likte de blomstene på sidene, men ellers en veldig kul blogg ! Noen bilder med bra kvalitet, andre ikke.

TERNINGKAST 4 -

WWW.MARTHEFLO.BLOGG.NO

Profilbilde

Sorry for lite bilde.

VURDERING : Headeren er så peeen ! Designet er kjempekult, og hun blogger veldig mye. Alle bilder med bra kvalitet på ! Og mannge bilder. Dette er en blogg dere burde sjekke innom ;) Kan ikke se noen skrive feil heller.

TERNINGKAST 5+

WWW.AMANDASORUM.BLOGG.NO

VURDERING : Headeren og designet er veldig fint. Headeren var enkelt og grei, men pen. Store og fine bilder med bar kvalitet i. Denne bloggen leser jeg fast ! :)

TERNINGKAST 6+

XOXO
diggejea

Er med mormor igjen &lt;3

 • Skrevet 12.02.2011 klokken 14:12 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå er jeg med mormor denne helga også :) Det er så koselig med henne ! Men det som er litt dumt denne gangen er at lille søstera mi er med :( Men jeg får jo mye godteri å kose meg med da :D Nå har jeg nesten ingenting å  gjøre på så jeg tror jeg skal ta meg en tur ut :) Og ute tror jeg at jeg skal ... AKE ! Haha. Det er skikelig gøy å ake her inne med mormor da, fordi hun har sånne lange bakker. Ikke så bratte men det blir fart da. I kveld skal jeg ta vurdering av tre blogger igjen. Det er en som er bestemt at jeg skal vurdere, men jeg mangler to. Jeg skal se igjennom vennene mine å kanskje vurdere de :) Så jeg bare legger igjen en kommentar om at jeg har vurdert de, og om de ikke liker det så skal jeg bare ta de vekk å finn enoen andre :) Men nå skal jeg ut. Hade !XOXO
diggejea

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits