Back from school ...

 • Skrevet 31.01.2011 klokken 16:05 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Im back from school ... And it's nothing to do ... Totalt kjedelig her hjemme ! Jeg vil ikke gjøre noe lekser i dag fordi jeg ga opp matte i leksetimen på skolen, fordi læreren ble litt sur så sier hun jeg er sur. Jeg var ikke i humør til å gjøre matte, så jeg skulle til å gå på datarommet for å gjøre engelsk. Men gjett hva ? Jeg for ikke lov. For jeg ikke lov til å gjøre lekser i en leksetime ? Wierd ...


Jeg tror jeg tar noen bilder jeg. :)ORME = Oda, Roksana, Martine og Elisabet ! <3 Kjempe glad i dere <3 Vi må vel bloggest senere :)

 

XOXO
diggejea

Sakelig gøy ! :D

 • Skrevet 30.01.2011 klokken 19:56 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Sorry for ingen blogging. Jeg har bare vært opptatt med så mange andre ting denne helga. Har så mye å si. Jeg er ikke hjemme ennå, så det blir ingen bilder av meg. Jeg og Hannah hadde en MuhammedAli film og  en må- gjøre-video, men den ville ikke laste ned på youtube :( Men skal se hva jeg klarer med blogg.no.

Hele helga har vi vært med Adrian, Jørgen, Wilhlem og Johannes. Vi har sett skrekkfilm så vi satt oppå hverandre, vi har hatt klespoker ( xD ) , vi har vært med Jørgen, vi har gjort så mye som er så vanskelig å  beskrive ! Jeg skal ha et innlegg i morgen om alt vi har gjort. Skal se hva jeg klarer  å gjøre med videoene. Og en ting til ... Jeg får ikke nytt design uten header ... Så  om du ikke liker dette designet eller ikke liker at jeg ikke har header, kan du ikke bare lage header da ? Jeg bryr meg ikke om du synes du suger i å lage header eller noe sånt bare lag en ;) 
Har vært på håndballkamp i dag. Vi spilte mot Godøy. Det er alt jeg sir om den kampen.

Dsc_0716s_large

// weheartit

XOXO
diggejea

Var på bursdag i går :D

 • Skrevet 28.01.2011 klokken 15:13 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Glemte å blogge i går. Tror jeg. Men uansett, så var jeg i bursdagen til Martine ! Men jeg glemte å ta bursdags outfit... Så kjedelig. Men jeg har snakket ( ikke jeg ) med Hannah, og hun kommer i kveld en gang. Tror hun skulle være her hele helgen. Men vi SKAL ha sminke-video og må-gjøre-video. Så ... Siden jeg glemte å ta bursdags outfitet i går, så skal jeg ta mitt out fit i dag. Med speilrefleks ! Men det må bli senere. Må rydde på rommet mitt hvis Hannah skal komme i dag. Det er særiøst et hel***** ! Banner egentlig ikke, men det er særiøst det. Det ser ut som noen har vært der med ei selvmords bombe. Så må rydde nå .... -.- Outfit kommer senere, så det kommer et litt gammelt bilde ^^)


Jeg har ikke på meg det i dag.

Q - Noen som har tatt seg bryet til å lage header ? :) 

XOXO
diggejea

Skal ha nytt design :)

 • Skrevet 27.01.2011 klokken 07:51 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Skal ha nytt design ! Jippi !!! Skal snart gå, for jeg skal på skolen... Dumme skole. Men det blir fortsatt gratis design, men nå skal jeg klare å få min egen header i det :) Så jeg gleder meg. Men det er en ting som mangler. Jeg vil ikke ha den gamle headeren min. Så jeg lurte på om du kunne lage en til meg ? Jeg har noen bilder jeg gjerne vil ha. Og jeg vil at kanskje du kan lage headeren min ?

 

 


Dette er de bildene hittil :) Men nå må jeg springe !!! Hade !

Q - Kan du lage header til meg ?

Kontakt meg på jenny-ann-strande@hotmail.com ^^)

 

XOXO
dieggejea

Dream Antrekk

 • Skrevet 26.01.2011 klokken 17:32 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Skulle prøev noe nytt :) Litt sånn som Katrine Åstorp, og jeg håper jeg ikke hermer for mye !?

 

Ny Look
Tunika 199 ,-  Treggings 199 ,- Armånd 79,50 ,-   Sko 299 ,-
Skal snart på trening ... Om jeg klarer det. Jeg kommer meg til trening, men jeg kan ikke bli kjørt tilbake ... Kan jeg sitte på med noen tilbake ??? Føler meg litt slapp i dag, så jeg har skikkelig lyst å trene i dag !  Men vi får se hva det blir. Men må bare informere om at jeg skal få nytt design ! :D Kommer et innlegg om det senere ;)
XOXO
diggejea

Gleeder meg !

 • Skrevet 26.01.2011 klokken 15:15 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg gleder meg noe så sakelig til Fredag ! :D Hannah skal komme + jeg skal få meg ny mobil :D:D:D !!! Det blir garantert sminke-video på Lørdagen. Tror jeg da ... Men jeg vet ikke om Roksana vil være med. Men uansett så skal jeg og Hannah ha sminke-video. Og en må.gjøre-video :)  Men jeg vet ingenting ennå, så jeg skal spør Hannah litt senere :) Nå kjeder jeg meg. Mens jeg ser på Simpson. Skal begynne på lekser snart. Skal øve på 25 ord i engelsk :S Skal gjøre matte-lekser også, og vi har deling i matte :S Helt hemma...

Jeg skal få meg en Nokia ett eller annet, men det er touch, og den er hvit fram på og rosa bak på :) Hihi ! :D Klarer ikke vente ! Men må lære meg Nokia da ... Har hatt kun Sony Ericsson i hele mitt liv ! Eller helt siden jeg fikk min første mobil da. Men nå må jeg virkelig begynne på leksene før mamma kommer hjem å maser på meg at jeg skal begynne ... Hade !


Ooooh, gleder meg ! :D

XOXO
diggejea

Dagens Innkjøp

 • Skrevet 24.01.2011 klokken 07:49 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå kommer dagen innkjøp :) Vi burde vel egentlig si gårsdagens innkjøp, men what ever...Likte toppen UTROLIG godt !!!I Love it !!!

Topp // Bik Bok    399 ,- Men det var halv pris da !!!

 

Q - Hva synes du om toppen ?

Nå kommer en liten dagens outfit. Helt normale klær alså ...


Singlet // Cubus    Bukse // WOW

 

XOXO
diggejea

Spist frokost ^^)

 • Skrevet 23.01.2011 klokken 16:08 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå har jeg vært med storesøstera mi, Renathe, og der har jeg spist frokost. Nam ! Spiste faktisk veldig mye frokost i dag ;) Savner bare juicen. Lenge siden jeg har drukket juice. Men nå er jeg så mett at jeg nesten sprekker alså ! Okey ... Så mett er jeg ikke men jeg har ikke lyst på mat på en stund ihvertfall. Jeg skulle ha Dagens Innkjøp i dag, men batteriet gikk tomt så det må lade deg. Men jeg finner ikke laderen ! Mamma har rotet den vekk sist gang jeg ladet det ... -.- Men det må bli. Dere må få se det. Jeg gidder ikke ta det med webkameraet her på dataen, fordi det suger. Men jeg blogger senere. Er litt sliten ...

 

Muff ... Sliten nå ... Tror jeg går å dusjer jeg nå :)

 

XOXO
diggejea

Fyrverkeri i byeeen !

 • Skrevet 22.01.2011 klokken 20:35 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. I dag var jeg i byen, og der var det litt, nei ... Ikke litt, men MYE fyrverkeri ! Det var så sinnsykt eid ! Fikk et bilde, men det blir dårlig fordi jeg tok bilde med mobilen min. Den suger, det er nemlig en driit gammel Sony Ericsson. Ikke så gammel men noen år da. En video også, og den var UTROLIG bra ! Det var bare på slutten men uansett, det var bra !!! Kjøpte meg en kul topp på Bik Bok, så det blir dagens innkjøp i morgen ;)


Veldig seint kamera på mobilen så alle fargene ble borte ...

Prøvde å laste videoen ned på youtube, men det gikk ikke ... Og jeg skjønner ikke blogg.no heller så ... Dere får se den en annen gang :) 

Q - Hvordan for man inn video på blogg.no uten å laste den ned fra youtube ?

 

XOXO
diggejea

Tull Og Tøys :P

 • Skrevet 20.01.2011 klokken 18:38 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Nå kjeder jeg meg skikkelig. Så jeg tok en tur innom faceinhole.com, og der har jeg vært og ... Mange rare bilder :P Haha.
Her er jeg visst i VanityFair :P Haha, se farge forskjellen da !Her er jeg i Dior :P Ganske stor fagrforskjell :PSkulle liksom være modell her da ... Veldig stygg en ble nå jeg.Haha, LOL !

Herreguud ! Stygt !

Men dette ble veldig kjedlig nå, sååå ... Må finne på noe annet. Hade ! <3

Q - Hva synes du ?

Q - Hva skal jeg gjøre ?

 

XOXO
diggejea

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits