Stem !

Hei. På fredag skal jeg på sånn disco skolen har arrangert og jeg trenger hjelp med hva jeg skal ha på meg !
Det hadde vært utrolig hyggelig om du la igjen en stemme !

 

1.

 

2. 

 

3. 

Stem !

Jeg skal bruke denne jakken til antrekket dere velger :


 

Det ble skikkelig masse bilder dette innlegget, men det er da bedre enn ingen. Det skjedde ingenting i dag, og det skal ikke skje noe stort heller. Skal på trening next, og thats it ! 
Jeg vet ikke helt hva dere synes, men jeg synes hvertfall at jeg har skjerpet meg veldig med å blogge !  Skal fortsette å blogge hver dag, og ha mange fler videoer. Men nå skal jeg gjøre meg klar til trening før jeg springer av gårde ned til busstoppet. Hade braaa !


Støgga <3 

17. Mai innkjøp :D

Hei. Må bare minne på at jeg har bursdag den 18. Mai ! <3 :D Gleder meg så SYKT ! Mne jeg har kjøpt nye klær til 17. Mai og til hverdagen :) Her kommer bildene ;))
Elsker de skoene <3 Skal ikke bruke de på 17. Mai da x) Disse skal jeg bruke på 17. Mai ! <3Love IT ! <3


Du ser bare strømpebuksen tyter ut av lommen :PLOVE IT <3
Synes de er kjempesøte ! <3

 

Så var det meg og Silje da ... ( www.weloveus.blogg.no )Skulle ta frem håret mitt så tok Silje bilde x)De rosa skoene helt øvesrt er nå full av mold :'( Jeg er skikkelig lei meg. Jeg bare gikk ute, og når jeg kommer hjem så ser jeg på de nydelige skoene mine som ikke var så fullt nydelig lenger. -.- Så fikk jeg helt panikk, så jeg tok den ene skoen, så gikk jeg inn på kjøkkenet. Jeg prøvde først med en klut med sånn ZALO spray på, så prøvde jeg vanlig ZALO, men det gikk ikke vekk uansett hva jeg gjorde ! :'( Buhu ... 
VET DERE OM NOEN BRA TIPS FOR Å FJRNE GJØRME/MOLD FRA TØYSKO ??? PLIZZZ SVAR FORT !! ^^)

Ha det hyggelig i hele helgen nå, da ;) Kommer sikkert til å blogge i morgen også. Skal på Moa med Renathe i morgen :D Jeg får kjøpe min egen bursdagsgave ! Det høres litt feil ut, det vet jeg, men det er hun som betaler x)

PLEASE SVAR OM DET Å FJRNE MOLD/GJØRME FRA TØYSKO DA =) ^^)

XOXO
diggejea 

Er det lov ???

Hei. Jeg har hatt en ganske normal skoledag i dag, unntatt en ting ... Det var i siste timen. Vi hadde fysak  ( fysisk aktivitet ). Jeg, Oda og Roksana hadde laget en dans. Når vi hoppet så kom liksom genseren også opp ( ikke sant ? ).
Så vi danset den dansen noen ganger. Så plutselig roper læreren våres at vi skal gå ut av fotballbanen. Vi gjør det, men fortsetter med dansen. Så roper hun at vi skal komme. Vi kommer. Så begynner hun å snakke om at vi har blottet oss i offentlig het !? Jeg bare, hva ?! Så sa hun at vi viste BH - ene våres ! Det gjorde vi jo ikke ! De var så vidt magen våres viste jo !!! Så i morgen blir det vel full kjeft... Ikke gøy. Men det HELT spesielle er at den læreren kalte meg dum ! Hun sa til meg, " DU ER DUM JENNY-ANN !!! ".  Klokka ringte ut og jeg sprang. Herregud ! Hun kalte meg dum ! Jeg vet at jeg gjør mange dumme ting, men hvem gjør ikke det ? Hun har levd mesteparten av livet hennes, hvorfor kan ikke jeg leve mitt ? Vi danset jo bare. Så kommer det "store" spørsmålet. Har lærerne lov å kalle elevene DUM  ?

 
Måtte prøve ut noen nye frisyrer ;)
Hihi :)

 

Q - Har lærerene lov til å kalle elevene dum ?

 

XOXO
diggejea

 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits