Får ikke blogget allikevel ..

 • Skrevet 11.05.2012 klokken 19:02 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Jeg reiste til Valldalen jeg, så jeg får ikke blogget i helga likevel. Så jeg må ta igjen det med at jeg virkelig skulle begynne igjen neste uke. Neste uke skal jeg blogge hele uka., til og med i helgene. Det skal jeg klare å få til. Jeg vete forsatt ikk eom jeg kan blogge eller ikke på Onsdag. Men det ser vi på Onsdag ! 

Gammelt bilde. Fra i fjor sommer.
Seeya på Mandag eller Søndag ! :) 

Live, Love, Cheer <3

 • Skrevet 07.05.2012 klokken 21:39 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Ja, jeg vet jeg ikke har blogget på leenge, men sånn kan det gå. Denne gangen skal jeg virkelig prøve å begynne å blogge igjen. Skal prøve å blogge hver dag resten av uka. I helgene og.
I dag har jeg tøyd litt og er fornøyd med resultatet. Klarer snart deadly ! Tror jeg. Jeg har veldig lyst til å klare det, men det er så vanskelig å strekke ut den foten altså. Noen tips kanskje ?

Resultatene :

Første førsøk på deadly. Ignorer trynet mitt, takk :):)Scorpion :)Andre førsøk på deadly :)

For dere som ikke vet hva deadly er, så skal jeg liksom prøve å ha strak fot.Fake a smile ! Som sagt blogger i morgen også ;)

Valldalen + overnatting !

 • Skrevet 03.04.2012 klokken 22:20 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei hei. Jeg er i Valldalen nå, så jeg får ikke blogget fordi jeg har jo ikke internett her ennå. Før blogget jeg jo oppe med Hannah, men nå har jo ikke de data å låne meg, så jeg får vel overleve. Overnatter med Hannah nå og Marthe er også her og vi ser på PH ( paradise hotel) spiser popkorn og drikker smoothie, Koos ! :) 

INGEN BILDER FORDI HAR IKKE KAMERA ELLER WEB.

Foto: Hunden miiin <3

 • Skrevet 31.03.2012 klokken 21:03 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Blogge sa du ? Jaaaaa da. Men uansett. Har vært litt opptatt med livet mitt liksom så, nå er jeg syk med feber + mandlene mine har hovnet opp. Hvordan skal det gå ann da liksom ? Halloen ... På Torsdag måtte jeg hunden min for første gang, men fikk bare ett bilde, for en viss lilllesøster har vært å lekt med kameraet mitt igjen så batteriet gikk tomt-.-


Er ikke han bare den søteste ? <3<3

Skal ikke det være vår ute ? Det er det ikke her i Ålesund. Det er snø her og det regner .. ÆSJ.
Det skal være en stol :)


Snø. Brrrrrrrrrrr

Nå skal jeg faktisk være FLINK å blogge fremover.

 

 

Siste innkjøp !

 • Skrevet 08.03.2012 klokken 21:16 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei. Ble en stund siden jeg blogget allikevel, men jeg er jo her nå ;p  Ja har kjøpt litt til NM og litt til vanlig. Skoene var akkurat litt for store, så jeg kjøpte sånn gummi ting greie sånn at den passer.Ringen og øredobbene <3


Kjolen <3 Ah , elsker den !Skoene. Love them <3  


Nye jakker :)


De to blå og den lilla er mine.


Jakken min ^^Skohaugen min <3

Ikke mye som har skjedd eller noe sånnt heller. Men nå er jeg tørst så jeg stikker å drikker :) Ja, jeg vet det ikke var noen bilder av meg, men det kommer i morgen. Men før det, er det noen som er flink med design ? Jeg SUGER, hvirkelig, å lurer på om noen er så søt og snill å vil lage det til for meg ? <3

Øredobber : Glitter 99,90 ,-
Ring: Glitter 79,90 ,-
Kjolen: H&M 299,-
Skoene: Økonomisko 99,- ( de var på tilbud)

Blogge? jaaaaa -.-

 • Skrevet 02.03.2012 klokken 13:47 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Hei ! 2 måneders pause er hyggelig det. Er hjemme fra skolen idag,også fikk jeg så lyst til å blogge. Jeg skal ikke si at jeg skal begynne på igjen, men et innlegg er jo en start :D
Skal snart til NM i cheerleading, gleder meg noe såå sinnsykt (!), så driver å handler inn ting jeg trenger nå. Har et problem da .. Trenger kjole !! Finner ingenting. Trenger tips !

Det går ikke ann å laste ned bilder -.-  

Da blir det å kopiere å lime inn fra facebook :P Åh ! Fikk lyst på sushi <3 Det er kjempegodt !

 

Skole igjen ..

 • Skrevet 03.01.2012 klokken 20:59 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Ja.. Imorgen er det skole igjen. Vet ikke helt om jeg er klar for det ennå. Men gleder meg uansett. Først cheer trening igjen ! Er så klar for cheer. Skal ha med meg kamera å ta noen bilder. Tror jeg skal tøye en gang til ikveld. Bildene kommer imorgen. Kjøpt emg sånn tettsittende shorts for noen dager siden, og jeg er super fornøyd ! Har ikke bilder av den ennå men det kommer imorgen.

Nå er det error med ålaste opp bilder på blogg.no og -.-  Jaja. Blir ekstra mange bilder imorgen ;)

Lavt ..

 • Skrevet 01.01.2012 klokken 18:20 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Nå har jeg akkurat tøyet og tatt noen bilder. Ikke mange .. Fordi jeg ikke er så veldig fornøyd. Men uhm, kjapt innlegg fordi jeg ikke skal bli kald, og jeg skal tøye mer ;)


Scalen min. Ignorer trynet mitt ...


scorpionen min. føler at den er veldig lav :(

Seeya <3

Ok ..

 • Skrevet 30.12.2011 klokken 22:14 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Greit. Jeg har bestemt meg. Jeg skal IKKE slutte å blogge ! Jeg skal virkelig skjerpe meg, og kommentere tilbake til alle som kommenterer. Jeg skal prøve å blogge to innlegg hver dag. Minst ett .. På Onsdager blir det litt for lit etid for to innlegg .. For jeg er på skole til ti over 2 og, da rekker jeg så hvidt å komme hjem å spise og skifte og løpe for å rekke bussen til håndballtreningen, så rett etter den treningen så tar jeg buss til cheerleading. Jeg har ikke kjengs til å rekke hjem imellom håndball og cheerleading.Sorry for webbilde, men jeg har ennå ikke funnet kameraet -.- Jeg skal lete etter det nå rett etter at jeg har tøyet  <3

Hva skal jeg gjøre ?

 • Skrevet 29.12.2011 klokken 17:39 i Blogg
 • Av NAVNET DITT

Jeg vet jeg ikke har blogget på en god stund nå, og at sikkert ingen leser den lenger, men uansett .. Jeg lurer på om jeg skal slutte å blogge eller ikke. Jeg har jo et liv jeg også. Jeg er med venner, gjøre lekser, skole, cheerleading, håndball og familie. Det er litt vanskelig å få blogge innimellom, men hvis noen vil at jeg skal fortsette å blogge, så bare si ifra ;)  Vet jeg har vært litt slapp og ikke har tatt noen bilder og sånt, men jeg har ikke orket. Akkurat nå vet jeg ikke hvor kameraet er, så ... Web bilder da -.-Skal jeg slutte å blogge ?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits