Skal til Danmark :D

  • Skrevet 24.06.2011 klokken 21:24 i Blogg
  • Av Navnet ditt

Skulle egentlig ha lagt dette innlegget ut i forgårs, men lillesøstreren min hadde spilt sånn habbo drit og da fikk dataen virus og den klikka heelt. Så jeg fikk ikke gjort det :( Men kos dere med det nå da ;)
Hei. Jeg reiser veldig mye for tiden ser jeg. Men jeg skal ikke reise før 29 Juni, men det er jo mindre enn en uke til (?). Jeg har vært hjemme de to siste dagene, men jeg blogget ikke fordi jeg har vært på skolen, så går jeg hjem til søstera mi, så går jeg på jobb :) Jeg ble så sliten i går ! Off. Dere vet sikkert ikke, hvor langt det er, men jeg jobbet fra kakebunnene, og helt ned til nederste hylle heeeelt bort til potetgullet. Når jeg kom bort til der vi har kjeksene, så måtte jeg prise ned 199 Dots ! Jeg tuller ikke ! Det var 3, jeg sier det igjen 3 handlevogner ! Jeg er helt stiv i hånden i dag. Jeg vet ikke helt når jeg reiser, vekk fra Ålesund. Jeg skal nemlig være med min aaaaller beste venn, Hannah <3 Jeg må nok reise noen dager før, for vi reiser tiidlig den dagen vi skal reise. Sorry for at dette innlegget blir langt, men jeg prøver bare å si at jeg ikke kan blogge på 1 uke ! Men jeg kommer helt sikkert til å ta masse bilder ! Jeg tok ikke bilder i Hornindal, for jeg glemte kameraet. Kom på det da vi var i en tunnel bare noen mil hjemmefra :3

Har akkurat stått opp så jeg tar ikke bilder nå, men dere kan få noen som ikke er såå gamle :)

 

Savner deg skjerf ! <3 
Jeg har mistet det nyydelige skjerfet der ! Jeg skulle finne det, for jeg skulle ha det med til Danmark, så jeg ryddet hele rommet uten noe hell :( Jeg skal låne søsteren min sitt da :) Akkurat samme <3 (Storesøsteren min, jeg hadde ikke lånt noe som helst fra Miriam :) Men det er fordi jeg ikke for lov av hun + det er aaaaalt for smått .)

Tror ikke det var noe mer. Jeg håper jeg kan videoblogge snart :) Jeg fikk veldig lyst til det, men mitt kamera ( det digitale) det er ødelagt, og det går ikke ann å filme med speilrefleksen, så dere må nok vente litt, men det kommer nok snart :)

XOXO
diggejea

2 kommentarer

Sonia<3

27.06.2011 kl.14:10

Koos dej da :D

diggejea

27.06.2011 kl.14:12

Sonia: Takk <3 Du må kose dej i sommer du og !

Skriv en ny kommentar

hits