Er det lov ???

Hei. Jeg har hatt en ganske normal skoledag i dag, unntatt en ting ... Det var i siste timen. Vi hadde fysak  ( fysisk aktivitet ). Jeg, Oda og Roksana hadde laget en dans. Når vi hoppet så kom liksom genseren også opp ( ikke sant ? ).
Så vi danset den dansen noen ganger. Så plutselig roper læreren våres at vi skal gå ut av fotballbanen. Vi gjør det, men fortsetter med dansen. Så roper hun at vi skal komme. Vi kommer. Så begynner hun å snakke om at vi har blottet oss i offentlig het !? Jeg bare, hva ?! Så sa hun at vi viste BH - ene våres ! Det gjorde vi jo ikke ! De var så vidt magen våres viste jo !!! Så i morgen blir det vel full kjeft... Ikke gøy. Men det HELT spesielle er at den læreren kalte meg dum ! Hun sa til meg, " DU ER DUM JENNY-ANN !!! ".  Klokka ringte ut og jeg sprang. Herregud ! Hun kalte meg dum ! Jeg vet at jeg gjør mange dumme ting, men hvem gjør ikke det ? Hun har levd mesteparten av livet hennes, hvorfor kan ikke jeg leve mitt ? Vi danset jo bare. Så kommer det "store" spørsmålet. Har lærerne lov å kalle elevene DUM  ?

 
Måtte prøve ut noen nye frisyrer ;)
Hihi :)

 

Q - Har lærerene lov til å kalle elevene dum ?

 

XOXO
diggejea

 

4 kommentarer

07.02.2011 kl.21:58

Nei seff ikke , hallo de er jo lærer de kan jo liksom ikke kalle elevene dumme når man har liksom bare dansa og gjorde noe morsomt >__<

TEACHERS ARE CRAZY ! =) // WE ARE JUST HAVING FUN xP

JDVR ♥

08.02.2011 kl.14:30

haha, bruker du bh ja vi kan ikke se noen pupper altså fra singletten din, vi har ikke noe i mot det men vi sier bare herregud

JDVR ♥

08.02.2011 kl.14:31

men en ting skal vi si at du har en ganske fin blogg å vi er blitt faste lesere☺☻

diggejea

08.02.2011 kl.15:00

JDVR: Nei. Det ser ikke ut som om jeg har sånne kjempestore, og det er meningen. Jeg vil ikke ha "silikonpupper" nå i begynnelsen. Vil ikke ha det noen gang heller :)

Skriv en ny kommentar

hits